Wednesday, October 28, 2009

... Sehari Bersama ....

Malas nak stori morri....jez layan pics lah iye....

Sehari bersama 'Habsah Ranggi' ~ watak dicipta, tiada kena mengena dgn yg hidup maupun yg dah tiada :D

Habsah Ranggi sedang mengira...

Kira apa, hasil businessnye harinie :)

Apa pandang2...kalo ada hutang, sila bayar ya...
Ok sudah hepi dgn profit...si Habsah Ranggi nak balik umah....(ooooo sepahnya umah i uwaaa)

Dan yg membuat mata ibu kepada Habsah Ranggi bergenang kegumbiraan adalah bila Habsah Ranggi haus, dia dah leh minum her milk from the bottle!!!!!

~ The End ~

19 comments:

Emilia said...

wah dah sihat terus tukar nama habsah ranggi.....kekeke...chomel! :D

mamaadam said...

weewit habsah memang ranggi lah..suar pink comey..hopefully auntie dapat baby girl lah nanti leh kawan ngan sapphire

pearl'E.J said...

hahahahahahahahaaa... :D

zie said...

yeay...sudah sihat...

POSH76 said...

bakal jadi accountant negara ni...hehe

momguess said...

calculator lagik???
i dulu pon suko buat khemah2 guna kerusi meja nie
pastu atas ltk kain
cam best jer

lily lotus said...

hahaha..creative betul ur lil girl ni

zarin said...

eh, kanak kanak ini sudah sihat...cukup ranggi gitu :)
suka tengok....

rasp said...

emilia,
: suka suki i je kan hehehehe

finee,
: bestnya kalo u dpt gegirl ...sepasang sudaaa :)

ej,
: hahahahahaha :)

zie,
: syukur alhamdulillah :)

posh,
: masin mulut u sis..amin :)

momguess,
: terkenang dolu2 kan sis :)

lily,
: ada aja 'keje'nye :D

zarin,
: ranggi la sangat tu hehehe

mc ta said...

apasal nama dia habsah..bagi nama isabella kan besh..he..he..
anyway..good to see her in good health..Alhamdulillah :-)

eLLy said...

mana dapat name habsah ranggi tu :)

arianna adrizal said...

amboiii.. 'rumah' diaaa.. teringat ms kecik dl pun 2x5 ja. mensepahkan umah hehehehe.

rasp said...

mc ta,
: isabella cam glamer aaa :D
tu la syukur alhamdulillah...

elly,
: nama tu ada kenangan dolu2 :D

arianna,
: tu la kan...tapi i dolu lagi teruk...main pondok2 kat luar rumah, amik plastik besar buat pondok then masak2 betul2 gi 'curi' beras kat umah...habis kena bebel hahahahaha

GreenJade said...

hehe habsah..arini ade untung ka?ada rugi ka?

syukur dh 'cargas' x le mommy susah ati lg.. :)

Izan said...

nak jd akauntant ke ni =)

sWeEtdARLinG said...

syukur sis, dia semakin pulih...

cik syahira said...

assalamualaikum kak rasp.

sy syahira singah dr blog vogue-u..
1st time singgah sini.
tumpang lalu yer~ he2x..
suka tgk keletah si kecik ni. hi2x
tgk gambar dia buat rumah celah kerusi siap letak kain tu teringat masa sy kecik2..
suka buat mcm tu gak. hu2x..

PerantauSepi1306 said...

uiksss siap buat kemah tu.. :D

ikiqzana said...

comel nyer.. main sorang2 je..