Friday, October 30, 2009

... merdeka ...

Merdeka!!!!!

1st anak2 i semua dah settle peperiksaan memasing....so semuanya tgh nak honeymoon lah nie...oooppsss accept for the big bro aqua...ada lagik 2 paper...sabar ye sayang...skit je lagik tu... ibu doa dari kejauhan ya...

2ndly si sapphire pun dah bebas dari HFMD. Gi clinic this morning and doktor gave her the 'bendera' hahahahaha...syukur alhamdulillah! Lega kan....

3rdly....adakah ini satu kemerdekaan ermmm .... SH takde, division 'teambuilding' 3 days 2 nites kat Melaka....So, i now bujang bertrailer gitu hahahahahaha...

Well, the weekend is here. Me tak ke mana-mana pun. Stay home je lah... Anak2 memasing ada program memasing lak kan...lagikpun tak nak lah kemana2, sapphire baru je baik...

Here's a picture dari Sapphire asking uols' to have a relaxing weekend :DSebenarnya dia dah tido tu...sebelum tu dia takmo tido..bak kata org tua2 'dok lawan mata' ... so i let her play play play, sementara i buzy kat dapur...tetiba senyap je...bila i kuar jeng jeng jeng. & hahahaha. Bertuahnya anak, tido sambil diri.....sempat i snap pics dulu... barulah i dukung dia masuk tido hahahahahaha....betapa nyenyaknya dia tido kan....

Ok lah uols....korang take care of urself & ur family.... Have fun! enjoy each other as much as you can.....ok...

Hugs & Smooochessss

18 comments:

a-as said...

haha..ibu ambik gamba dulu..baru angkat sapphire tengah posing baik punya.. :)

you too sis..have a gorjes wiken with ur kids!

*ayu the sun* said...

have a nice weekend too sis!!!
take care...


miss u lah.. bila nak lunheon nih?
:)

lily lotus said...

hahaha..baik punya posing..ni kalau enter competition kompem menang

zarin said...

bestnya dah merdeka...

ikiqzana said...

sama la gan zana.. hapi weekend ye.. nnti kita lunch sesama zana blanja sis plak...:)

pearl'E.J said...

hahahahahaahaha... haa ambek laa kan.. sampai tertidoq mcm tu haaa... tergelak ai kat dpn lappy ni dok tgk sapphire tidoq... sgt comey...:D

sWeEtdARLinG said...

dah nagntuk sangat laa tu...

atty's said...

alor comeynya ..senangnya lahai tido,.

happy weekend to you too sis..

Dee said...

happy weekend eh..nk tido cam sapphirelah..agak2 comel x sis? wakaka...

Emilia said...

wah merdeka betul sis...
alolo..cumelnya dia tido senonggeng montot cam tu...hahaha
happy weekend sis! :D

rasp said...

a-as,
: ater ibunya seorang blogger...lagikpun nie kenangan ooooo :)

ayu,
: miss u too
nantilah kita gi luncheon k :)

lily,
: hahahahaha iye la tu :)

zarin,
: legaaaaaaaa

ikiqzana,
: wokez set..

ej,
: tu la hai budak bertuah...agak2 ikut perangai sapa tu hahahahaha

afkar'z,
: a'ah la tu...

atty's,
: sblum nak tido susah nak suruh tido...tapi bila dah tak tahan mata tu mmg senang je nak 'belayar' :)

dee,
: cuba u tanya kat cik abe u, comel ke geram je tgk hahahahaha

emilia,
: kids buat apa2 pun comel :D
u too enjoy ur wiken!

UnGu VioLet said...

cutenyer die tido..
mesti penat sgt dah tue..

momguess said...

comei nyer

IdaShah said...

syukur sapphire dah sembuh
cute tido gitew

sis,SH tu keje kat Boustead ker?

[S]itie [B]Um [B]Um said...

letih gamaknye main sorg2.. maknye kt dapur. hehe

reena said...

alohai... lotihnye dia... mummy buli yek?? hihi

Izan said...

hahahahahha.. pose istimewa dr sapphire...

ratna said...

yaaa allah..cam tu pun dia bole tido? kalau saya dah lama terjatuh.. comel!!!