Friday, October 23, 2009

... ke clinic ...

Salam jumaat.....syukur esok dah weekend? Dah ada planning ke...mesti lah kan...

Sebelum me terforget, nak wish thx kat sis nani , sis Dee and sis ikiqzana....Sis nani sbb sudi bagi kat akak this beautiful FM utk my collection...I loike.... and to sis Dee and sis ikiqzana makacih sudi datang mengantarnya...sori i tak kuar time tu...dah shopping ke? *ihiks*
Ni alkisah my lil' princess pagi khamis...masa nak antar ke babysitter, tetiba i prasan kat area tangan dia ada somesort like rashes ada yg berair....so apalagi, tepon opis, masuk lewat, terus shoot ke paed dia....

Clinic lum buka, but we setia menanti dekat depan tu :) Buka2 je terus meluru masuk amik no and syukur dapat no. 1...

Sementara menunggu doktor tu, dia apalagi...enjoy lah main mainan kat situ...ada lagi 2 patient lain tapi baby je lagi, lum reti nak main... terus lah si kecik nie bermaharajalela hehehehe...

Well doktor said, nothing much...jez rashes coz my lil' princess ni kulitnya agak sensitif gak...ok lah lega lah rasa....amik krim utk sapu, antar ke babysitter then terus ke opis....

Doa2 my lil' princess will be much better....


6 comments:

Dee said...

harap2 dh ok...eh..i x gi shoppinglah..teman zana je survey baju annual dinner..hahaha...

a-as said...

insyaAllah tak de apa tu..see si kecik tu sibuk main like nothing bothering her..no worries la ibu! :)

happy weekend to all..

lily lotus said...

siannya..tu pun smpt pose2 lagi

sWeEtdARLinG said...

budak2 mmg suka kalo ada mainan dalam klinik, so xde laa diorang mengamuk kena tgu lama ke apa kan..?

~ Lady ell ~ said...

mmg payah kalau ada anak2 yg allergic nih.risau kita mak apak dibuatnyer..padahal tak de mende pun...rilex sis..kejap je hilang tu nnt.

ikiqzana said...

risau kan sis klu anak2 sakit..

tu la kita x dpt jmpe pon aritu.. otw g the weld tu yg singgh tu.. x pernah dtg opis sis.. cantik.

sebenar nyer nk cari baju dinner tuk sis zana.. bulan nov nk pakai.