Monday, October 12, 2009

... hari Sabtu ku ...

Salam isnin my fwenz....

So, amacam ur wikenz? best? mine is great walopun ada plan i yg tak menjadik tapi still enjoyable...Weekend yg kejenya makan makan dan makan :D gambar tak byk amik coz samada bz nak makan or bz jaga si kecik or kemalasan....Rasanya alasan yg last tu yg supercede the rest hehehehe...

Neway, sabtu tengahari gi ke umah kawan SH utk beraya...umah dia cantik tapi malu lah nak amiks pics kan...

Lepas ke situ, gi my 2nd bro nye open house...ni tak tau lah category open house ke open shop gitu coz dia buat kat Restoran NZ garden cafe yg kat Jalan Ampang tu hehehehe...apa2 pun the food was delicious.... Thx to my bro nye family ....

Sebenarnya lepas tu ada planning nak ke bangi...tup tup dpt panggilan hangit dari my BIL dorang nak datang umah....so cancel program lain teruslah balik umah....silat sedikit sebanyak kat dapur tu...and tunggu tetamu sampai... dorang stay sampai malam...so kekdahnya, me tak kemana2 lah malam tu :) Mohon maaflah pada jemputan yg kat area bangi tu...w'ouls tak dpt gi lah...rancangan tergendala gitu...

Ahad??? me tired dah nie...mata nak lelap je nie...Now dah kul 1am....esok dah nak keje...ooooohhhh...ini n3 auto publish utk esok pagi ya.....

So hari Ahad nye program, sambungannya tuuuunnnggguuuu.....

15 comments:

Cik Wanie said...

Wah sakan btul kakak wanie berhujung minggu yer,
rindoooooo arrrrrrr,
bila nak jumpa lagik nie kannn,
hurm..

POSH76 said...

wah OPEN HAUS sungguh2 ni...hehehe

sWeEtdARLinG said...

nanti tunggu i punya jemputan but late after raya... jangan lupa datang tauuu!

atty's said...

geram tu kan girl tuh..comey bangat.

mummysyafie said...

sis..baru dapat kad raya. thanks.

still on raya mode kan..hihih..macam sekejap je rasa.

pearl'E.J said...

amboiiiiii si kecik tomey2 tu.. bukan main lagi dgn cermin mata dia... hehehehehee... cute jerrr... :D

Dee said...

i pun bz last weekend..makan n makan..non-stop..hahaha..

zarin said...

eh, baju sapphire tu sebijik macam baju hasya la...osh kosh kan!

lily lotus said...

syokness nya makan2..hehe..rezeki kan jangan ditolak

rasp said...

cik wanie,
: seminggu dua nie ke-bz-an skit aaa...
tu la kan...
lama kita tak jumpa...*hugs*

posh,
: sesungguh sungguhnya dan sesendat-sendatnya perutku ini hehehe

afkar'z,
: ku tungguuuuuuuuuu....
insyaAllah tiada aral melintang, sampai lah i...

atty,
: *ihiks* tq sis...

mummyshafie,
: HA! baru dpt...sib baik dpt dlm bulan syawal gak kan hehehehe

ej,
: spek itam dia tu harus bawa ke mana2...kalo tertinggal naya oooo...

dee,
: tu lah kan sis...makan je keje hehehe

zarin,
: eh eh iye ke sis...a'ah osh kosh hahahaha tak sangka leh sropa kan..

lily,
: betul betul betul....

ikiqzana said...

best.. tu makan kt sis nye bro open kedai.. hehehe.. nmpk sedap.

bersilat ye ke dapur.. camne rupa nyer ye.. kih3x.. mesti sis msk sedap.. bila nk ajak dtg umah.. hehehe.

~ Lady ell ~ said...

makan je ek sis..kalau ada perut spare kan bagus kan..

Izan said...

amboi...bergaya sungguh sapphire... love it!!!

rasp said...

ikiqzana,
: mmg best bab makan2 nie.....
mmg kecoh jap la kat dapur tu hehehe, me masak takde sedapnya, takat leh makan je....dtg je lah umah i nie...tapi wajib roger2 dulu :D

ell,
: tul tu sis, tapi perut i nie, spare tyre byk hehehehe

izan,
: hehehehehe dia mmg suka pakai sunnies dia tu :)

PerantauSepi1306 said...

huhuhuhu padanlah cam tunggu buah durian takmo guguq.. ngeh, ngeh, ngeh tak pe.. nxt year perhaps ;p