Monday, October 5, 2009

... great friends ....

Ni alkisah hari jumaat....dah buat planning hari khamis utk gi lunch togeder-geder...Memandangkan big boss i elek...leh le i join skali yabedabedoooooo...

Lunch dengan sapa? Dengan sapa lagi kalo bukan dgn bonda2 gorjes nie....

ikiqzana, lina, Dee

W'ouls sapedek kat pavillion....
Dah settle makan bagai...dpt lak kad-kad raya dari dorang

Dari Sis lina yg loving her laksa asam :)

Dari Sis Dee yg order Char Keow Teow..lupa lak i nak rasa sis :)

Dari Sis ikiqzana bersama noodle Kantonis sytlenya:)

Dah settle main dish, kita layan dessert lak...

sago gula melaka, order satu share berempat...

Tetiba lak kan, ternampak lak dua org dok memerhati w'ouls.....waklu!!! Sis Ayu The Sun dengan jeng jeng jeng the red diva, Redmummy blogger fofuler tu wei...


Dug dag dug dag hati nie dpt jumpa artis sorang nie.... terus lah activity snap2 bagai *ihiks* Walopun Redmummy nie sorang yg fofular kan, tapi she is sooooooo down to earth tau...mesra sangat, tak sombong langsung, kecil molek je orangnye....dolu2 i ada gak leave komen kat blog dia, tapi lelama jadik silent reader je...cam malu lah lak nak leave komen kat blog blogger fofuler kan *ihiks*

Neway.... memang syioklah hari jumaat tu... murah sungguh rezki w'ouls....especially me...dpt have lunch with some great friends plus dpt kad raya and dpt jumpa dgn dua org lagi great people :D .... Syukur Alhamdulillah

16 comments:

Dee said...

pergh mmg seronoklah friday tu..sembang smpi x nak balik..kehkehkeh..

red mmg x sombong kan? pelik bila org kata dia sombong...x kenal jgnlah assume..cewah..kihkihkih..

~ Lady ell ~ said...

seronok je u'ols kan...

ell pun jadik silent reader je kat blog redmummy tu..segan plak nk komen kat blog org fofuler gitu kan...

sWeEtdARLinG said...

sis,
untungnya dapat jumpa redmummy.. teringin i nak dapat aura glamer dia tu.. hahahaha

*ayu* said...

sis!!!! nanti kita lepak lepak lagik ek??? x puas la melepak ari tu..

sempat nyinggah jeeee
:)

atty's said...

kita bila lak nak lepaks..nie sis..heheehe ..

UnGu VioLet said...

enjoy sakan gitu yer kak.. suka mar tgk gmbr2 tue semua..

eLLy said...

wah seronoknye dapat jumpa artis... RedMummy kira 1/2 artis la gak kan ..

lily lotus said...

teringin nak jumpa kak red jugak...tp sapelah daku..cewahhh

GreenJade said...

vahhh rezki berganda ari tuh eh..hehe

mc ta said...

seronot..seronot..seronot ..
btw, sago gula melaka tuh..mabeles tak..
cam best jerk.. :-)

rasp said...

dee,
: sib baik mdm kwan tak halau kita kan....don't judge the book by its' cover..gitu lah kan...

ell,
: a'ah lah sis, kita sropa..cam malu je nak tinggal komen kan...

afkar'z,
: tu la sis, mmg rezki tul aritu :)

ayu,
: thxxxx sgt singgah tapi tu laaa mmg tak puas...next time harus dating lagik ya :)

atty's,
: mmg tingin nak lepak dgn u sis...bila ek?

mar,
: mmg sronots bila dpt jumpa dgn kengkawan :)

elly,
: mmg tahap artis gitu...terkedu i tau :)

lily,
: ish apa lak...ada rezki dpt lah jumpa...she is one lovely lady!

greenjade,
: tu lah kannnnn...syukur alhamdulillah...

mc ta,
: mmg sronots sis...tapikan, sebenornya me tak rasa pun sago tu...tapi geng lain ckp sodap!

Shopaholic Mama said...

I pun kadang2 malu nak comment kat sini coz you pun apa kurangnya, very popular gak Sis:)

PerantauSepi1306 said...

sis, u ponnn fofuler gak sis... hehehe.. saspek laaa ngan u sis sgt peramah dan friendly... kalu ai lama dah i nyorok belakang kerusi ke meja ke.. lagi pemalu dari u nie ;D

rasp said...

SHM,
: fitnah semata2 :D i not fofuler at all lah sis...

perantau,
: me fofuler...uish mana ader...hehehe me sebenornya malu gak nak tegur, tapi disebabkan geng yg ada semuanya peramah, me jez smile2 tempek sekali je hehehehehe

POSH76 said...

salam glemernyer gambo dgn RM...kelass...hehe

ikiqzana said...

ketinggln plak.. sori le sis... lmbt comment.
aritu lunch mmg seronok.. tmbh2 lg jmpe redmummy..

anyway thanx 4 lunch..