Monday, October 19, 2009

... fwenz ...

Salam my fwenz....How's your weekend? and amacam hari nie? ok ke ko dgn monday blues hehehehe...

Weekend i mmg best...tapi nanti2 lah ek i crite pasal weekend tu....i nak crite pasal nie dulu....

Kepada Sis Afkar'z, guess what...at last, kad raya u i dah terima, yeah!!! Ni kesilapan dgn budak2 kat opis i nie....Alkisah, bahagian mailing i nie ada budak baru keje, yg distribute surat menyurat nie. And kat opis nie, ada lagi sorang staff yg sama nama dgn i, yg bezanya is our father's name lah kan. So ini budak mailing dah gi antar kad raya i kat budak lagi sorang tu, yg baru je habis cuti maternity last friday....So she petang friday tu, she datang ke bilik i antar kad nie...Adusss sis, no wonder stevie wonder i tak dpt2 kad u....ya ampooooooonnnnn!!! Neway, thx ya sis...

And oso kepada Sis Eila, nak ucapkan ribuan terima kasih for the 'mini sejadah' dan juga inai mekah nie... Terharu sangat i bila trima ur parcel. Sis, seriously i terharu, sampai bergenang airmata i....hai, sungguh hati tisu i nie kan...drama queen gitu...Smoga murah rezki u lagik sis...


To all my wonderful frenz out there... I am so blessed to have so many wonderful fwenz like you guys and thx gak for accepting me as your fwen...You guys rawkkkkk la :D....
* pics credit to sir google

16 comments:

GreenJade said...

hehehe lebih kurang kes I lak..slh distribute our mailing..byg kan kalu mende tu urgent kans..haihh

u2..such a very nice fwen.asek sembang2 sini..x sempat2 lg nk jupe live ye dak?hehe

POSH76 said...

penutup syawal..mmg sibukkan...

dah habis raya baru dapat kad raya....janji dapatkan...hehe

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

akhirnya di terima jugak kan kak
x kisah ler lambat or cepat...at least sampai ke tangan jugak..

kad penutup raya nie sis

ikiqzana said...

tu la sis trsalah org kan.. tapi at last dpt jugak kt raya tu..

mmg rasa trharu bila ada yg masih tringt kt kita nk bagi prezen kan.. berbesar hati.

sis.. sori ye.. last weekend aritu x dpt hadir ke rumah sis join hi-tea...

Anonymous said...

wah syawal dh abis baru kadnyer smpi yerk? takperla asalkan smpi..hehe...

inai tu best kan sis sbb warna dia kejap je dh merah :)

-nani-
*kes mls sign in blogger la ni :p*

pearl'E.J said...

lalinggggg... ur card raya pun i baru terima last week... ni eida punya hal laa... boleh tak dia tak bagitau kat i ada kad raya... dah ler time tu i tak masuk opis kannn.... terperuk kat tray dia.. haishhhh... nasib baik last week i korek2, terjumpa ada 2 kad raya for me.. alahaiiiii....

anw, thank you so much laling... :)

eLLy said...

sis inai tu warna dia cantikk.. siyesss, eLLy pun ada one of my frenzz kasi.. nanti nak cri la dah lama tak pakai ;)

lily lotus said...

sis! sorry sangat cudn't make it semalam..sedih betul..hehe..tp klau i terlalu that area bleh jer roger2 nak drop by kan :D

rasp said...

greenjade,
: a'ah kan sis, kalo urgent naya oooo...
insyaAllah one day kita dating2 gitu k :)

posh,
: tu la kan sis, at least dah terjawab kemana menghilangnya kad tu...

zana,
: a'ah lah sis...at least dah dpt..

ikiqzana,
: tu la sis...a'ah mmg rasa appreciated gitu...
tu la me tertunggu2 u dtg tau *ihiks* takpe, kalo ada rezki lenkali leh lagi kan...

anon @ nani :),
: i memannnnngg suka inai nie sis..

ej,
: hahahaha u pun jadik kejadian cenggini ek...ok ok no prob!

elly,
: jom kita inai berjemaah :D

lily,
: leh aje roger2...tapi inform awal2 tau, coz me slalu takde umah :)

*ayu* said...

sis!!!!! miss u lah! bila kita nak luncheon nih?

masviona said...

tenkiu sis coz melayan n menjamu weols ngan makanan yg banyak serta sgt best nnti harus ku cuba resepi rendang masak lemak cili padi sis tuh....sgt maveles...nama tuh saya reka cipta sndrik...hiksss

kojah said...

=)

Dee said...

ujung2 dpt gak kad raya tu eh..thx for your invitation that day eh..

sWeEtdARLinG said...

uwaaaaa the first batch kad raya yg i antar, dapat penutup syawal...

huhuhu syahdu....! i tot dah silap tulis address... kita pun dah beraya sakan kan, baru dapat kad raya.. hahahahaha

eya said...

dpt sejadah mini,sng tu sis nk bwk mn2.

rasp said...

ayu,
: tu la .... bila nak jumpa nie..miss u tooooo

masviona,
: thx sudi dtg ek sis...i pun sebenarnya panggil tu rendang lemak cili api *ihiks*

kojah,
: ;)

dee,
: tu lah kan...no prob!

afkar'z,
: tu la pasal...lupa lak i nak bagitau kat u hari ahad tu...apa2 pun thx for the lovely kad!

eya,
: tul tu sis, tu yg i suka sgt...i ada satu, so now dah leh tukar2 :)