Tuesday, October 6, 2009

... dilanggar garuda ...

Tengoklah rumah i nie....cam dilanggar garuda gitu....dah le umah i nie cinonet je, ditambah plak oleh deco2 camnie...fenin fenin....btw, tu la set kosi meja sapphire yg i beli kat ikea tu...simple je...mula2 ingat nak cat, tapi nanti2 lah baru cat...

Mana 'garuda'nya..... She dah penat main, take a break jap....tengoklah mula2 tu muka dok nunggu website fav. dia, tongkat dagu tu eh ke pegang pipi je tu hehehe.... bila dah dpt hepi sgt, beriya2 follow si barney tu nyanyi ....

Tapi tu lah kan.... kids, bila tgk dorang hepi, kita pun sronot je...TAPI... she kena gak kemas her toys... lepas main wajib kemas, kalo tak ibu throw :) ~ sebenarnya acah2 je nak throw, budak besar nie auta cenggini still ok lagik kan....dah besar, no more auta ya ibu ~

19 comments:

zarin said...

sis rasp
sama la ngan rumah i nih..
bial hasya main je memang mcm kena langgar garuda
tp mcm kat u lah..apa2 pun kita sronok bila tengok kids happy kan!

Mr & Mrs MonDoK said...

.:: Ini garuda bikin geram... Rasa cam nak geget jekkk!!! ::.

GreenJade said...

biasalah kans bile umah ade budak tecit mmg suasana agak porak-peranda gitu hehehe

bebudak ni kretip mcm2 benda nk buat tu yg byk benda besepah2 utara selatan tuh..ngeee :D

atty's said...

kan main lagi ..hah..raging ibunya..

pearl'E.J said...

hehehehe... tak per, dia rajin mengemas balik...

laling, i'm going to kl tonight. i'll bring the 'kueh' ehh.. n pas kat u di sana nanti.

PerantauSepi1306 said...

ni garuda cuteee punyerrr.. hehehee

eLLy said...

Deco bersama sapphire ..

he he ibu still ade masa nak cari auta lain for nxt year..

Mommy Lily said...

ya allah...sama la dgn lily
lepas main, mak dia kena kemas

hihi.

rasp said...

zarin,
: byk tul garuda2 kecil molek kat m'sia ek sis hehehehe...

mrs mondok,
: nak babap manja2 pun ok gak hehehehe

greenjade,
: kreatip??? bikin fenin je tgk :)

atty,
: nak report kat teledera leh hehehehe

ej,
: kemas cara dia la tu laling...

ish...nak mai kl ok lah kan tapi tak yah lah bawa 'kuih2' tu...i melawak je lah yang *blush*

perantau,
: garuda one in a million nie..

elly,
: hahahahhaha...deco lah sangat..

tu lah kan...hoping next year dia dah tau rutin, lepas main kena simpan..tak yah nak auta2 dah ...

mami,
: hahahaha ada geng mengemas ek...tapi me sis, i make sure dia simpan balik or togeder2 w'ouls simpan...

sWeEtdARLinG said...

i just wanna say, sib baek i ada Rohmah, so takde laa i sakit mata tengok benda2 camni.. kalo tak, mau nya i ngamuk jugaaak... hahahaha

lily lotus said...

tu sbb i jadi singa betina bila jaga my both heroes..hehe..mcm ribut taufan rumah dibuatnya

*ayu* said...

betul tu sis...kena takotkan untuk disiplin kan derang kan?

chaiyok saphire! :P

Dee said...

baru sorang je tu sis..me dua2 rajin lambak..tp yg fifi tu rajin sket kemas compare to mimi..

ratna said...

hik hik..garuda kecik yer.. comelzzz

Blushwax said...

She is so cute.....I can't help gushing everytime I see her pic. Hehe.

~ Lady ell ~ said...

biasalah tu sis...pastu kalau suruh kemas dia buat2 garu daa...

comel la tengok sapphire tgh exited tuh.

elle said...

nanti kan bila besaq nanti dia pulak auta ibunya..camna? hu hu hu

rasp said...

afkar'z,
: untungya u sis ada rohmah...pinjam sehari dua leh hehehehe

lily,
: oooo me pun jadik tarzan pompuan oooo...

ayu,
: taktik ibu2 gitu lah kan sis :)

dee,
: laling...jgn lupa yg sblum nie 3 org lagik tu..now dgn sapphire ada lega skit, ada 'helper' lain :)

ratna,
: hehehehe mini garuda :D

blushwax,
: *ihiks* but when her 'angin' comes...cuteness pun hilang :)

ell,
: hehehehe dia lum cenggitu lagik..so far, if i soh dia kemas, samada dia buat or tak buat coz nak main lagik...

elle,
: time besaq jadik camtu, i tak fenin...migrain terus hahahahaha

Izan said...

hahahhahahaha... aku tau lagu dia...
i luv u...
u luv me...
we are happy family.. :P

sellau nyanyi untuk mirko. hahahahhah