Wednesday, October 21, 2009

... buah tangan ...

Salam my fwenz....
I nak say thanx kepada Sis Perantausepi & Sis A-As yg bawa 'buah tangan' kat w'ouls masa datang beraya last sunday... susah2 je tau...

Sis Perantausepi hadiahkan Sapphire 'choo choo twain'. Excited tul dia...i ada amik video dia nye excitement, tapi tak leh lak nak download ke pc i nie...bila2 i leh download i tunjukkan k...Over tul kesukaannya tu hehehehe...and oso thanx for the lovely FM and pen...i loike...bertambah koleksi i...
And Sis A-as...seperti kata2 kat plastik bag mu itu...i looooooveee the keropok. Keropok pantai timur memang yummylicious dan disukai ramai especially i lah hehehehehe....Semalam i dah goreng tapi lupa lak nak snap...camne nak snap, hidang2 je, ngap, settle hehehehehe...

Thanx bebanyak to both of u for your gifts. InsyaAllah next time datang, kita makan2 sembang2 k, tak yah hadiah2 bagai tau.... :)

11 comments:

POSH76 said...

bestnyer dapat hadiah ketapi..suker si kecik tu yer...hehe

neezareef said...

choo2 tu sama ngn myra punye tp dah besepah2 la plak...heheheh

Dee said...

nk tumpang naik ketapi tu gi langkawi leh..sapphire..btw..ada fm utk u from nani choc..nti i pass over to u eh..

sWeEtdARLinG said...

mesti ralit tgk ketapi tu choo choo, dah tak payah sepah2 lagi...

eya said...

kalo sy yg da tua ni dpt ketapi pon excited...lebih dr dak kecik..hehehe

ni pon cm nk elikopte yg de remote tu..huhu

rasp said...

posh,
: mmg dia over tul excitement dia...rugi tul tak leh load video tu...

neeza,
: sama ek...hehehehe, ni pun nak tunggu brapa lama laaa bersepah tu nanti...

dee,
: kalo leh naik, sila lah hahahaha...ada ek sis...ok ok, insyaAllah nanti kita jumpa :)

afkar'z,
: mmg dia ralit la sis...tapi sambil2 tu, leh lagik sepah2kan...

eya,
: hahahaha, leh join sapphire lah nie...

e_ja said...

sis rasp bestnyer dpt jumpa2 ni..bilalah i pulak nk pi sana jumpa u kan??..huhu

anyway miss u lah sis!!

lily lotus said...

murah rezeki u sis..mmg nampak excited sapphire tu ;)

Lady Dyla said...

sis... hntr la uah tgn kt uk ni..
i nk belacan je.. hahA

zarin said...

bestnya dapat hadiah...murah rezeki yang memberi & menerima...

p/s
nanti dtg umah i bawak buah tangan jugak ye sis! :D

PerantauSepi1306 said...

hehehe.. cumel tul dak kecet tuh...