Friday, October 9, 2009

... birthday big bro ...

Semalam birthday my big Bro. So pepagi dia dah roger2 ajak dinner togeder2...Set!!! Sib baik restoran dekat je dgn rumah...Restoran Ar-Rayyan...layan pics je lah ek...

Ni antara tetamu yang hadir, famili members je pun...aunty, kezen bagai ada dlm 5 meja semuanya......tapi me tak sempat take byk pics...byk yang nak dipot pet kan :Dand ni plak part of the food yg sempat amik pics...

and jeng jeng jeng...the birthday bog ehem ehem...man :)Smoga Abang panjang umur, murah rezki, sihat sejahtera and hepi2 sokmo ya....bila bizness dah berjaya jgn lah lupa pada famili ya hehehehehe

10 comments:

a-as said...

big family gathering..seronoknya! Biasa tu sis..bila berkumpul byk mende nak dichit-chatkan.. :)
happy birthday to ur big bro too..

~ Lady ell ~ said...

happy birthday pada big bro.

seronok je tengok family u ni sis..selalu buat gathering.duduk dekat2 senang sket kan.kalau dh jauh..nk gthering selalu pokai jugak duit minyak.

zarin said...

bestnya berchit chat bila ada family gathering nih..
sronok tengok ur family yg ramai itu:)
anyway semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki utk ur big bro!

Dee said...

happy birthday to your big bro..wah seronok kan bila dpt berkumpul ramai2 gitu..

POSH76 said...

bestnyer gathering with family...

hepi bday to ur bro yer...

lily lotus said...

happy birthday to him! by the way umur baper ekk..hehe..bestnya sporting semuanya

Kaseh said...

Happy besday utk ur bro..moga panjang umur n dimurahkan rezeki.. anyway restoran ni kat area mana eh dear..?

atty's said...

selamat hari jadi utk bigbro..semoga murah rezeki selalu amin ..

rasp said...

to all my darlinks,
: on behalf of my big bro..thx for the wishes...

a-as,
: tu lah...exchange stories gitu :)

ell,
: a'ah sbb dok dekat2 tu yg senang nak buat gathering...yg jauh2 nie ada waktu2nya baru leh buat :D

zarin,
: i have a BIG family sis..my mom nye adik beradik is 13 org semuanya, semua dah kawin, beranak pinak, bercucu cicit dah pun and we are all very close knit...

dee,
: mmg best sis...

posh,
: mmg syioklah sis...

lily,
: dia..he is 40+ dah pun...

kaseh,
: kat area ampang dearie...tak tau lah dia ada cawangan lain ke tak..

atty's,
: thx sis for the wish!

ikiqzana said...

hapi belated besday wat sis nyer bro.. semoga pjg umur dan di murah kn rezeki.. wat sis pun. AMIN.