Thursday, October 15, 2009

... aktiviti makan ...

Aktiviti makan, makan dan makan i bukan je on weekend ye...hari2 keje pun still continue...

My opis nie buat division by division nye jamuan raya....haruslah attend kan...tu pun ada satu dua yg i tak gi...time tu me posa...ni dah settle posa dah leh le join :)

Ni jemputan bahagian finance....Food semuanya yummylicious. Menu yg i ingat is nasi impit, kuah kacang, bee hoon goreng, satay, mee rebus, cake bagai...tapi i makan nasi impit and kuah kacang je bukan makan skit tau, bykkkkk...tingin nak makan tu je so bedal tu je lah kan hehehehehe Dorang ada lak sessi karaoke bagai...bos bos semuanya sporting, dpt nyanyi dan 'sumbang'kan satu dua lagu ngehehehe. Neway, thx ye zack jemput i..~ cam le dia baca blog i kan ~, next year, janganlah segan2 nak jemput i lagi hehehehe

Ni lak jemputan dari HR. Food pun yummylicious...roti jala, satay, nasi beriani, rendang bagai...and kali nie me jamah roti jala je... time tu i sampai dah lewat sangat, sbb nak kena settlekan keje dulu ~ ceh ceh ceh, cam pekerje contoh je kan, takde maknyanya :D ~ so rasa cam tak cukup masa je nak makan lenlain coz time dorang pun dah nak closing gitu hahahahaha...Takpe, asalkan i dah datang, memenuhi jemputan dorang kan....

Tapi nak tergelak lah gak kan coz masa ke HR tu, i rasa cam artis gitu hehehehe jap jap org tu nak amik pics, jap jap dgn org nie...tapi sayang, 1 pics yg reramai kat atas tu tak clear...minta tolong someone snap kan...tu gambar w'ouls satu geng, bukan senang nak dpt berkumpul cenggini... yg i bergambar dgn dua org adik2 tu lak.. i kenal dah lama dah dengan dorang nie... they are close with me...dari anak dara sampai dorang dah beranak pinak...i nie dorang anggap cam kakak dorang gitu lah...dorang byk share susah senang dorang dgn i.....moga2 sampai ke akhir hayat w'ouls semua berkawan kan.....

Thx geng jemput i, next year jemput lagi tau, kali nie i akan terpacak awal2 kat situ, makan semua food hahahahahaha buurrrppppp alhamdulillah syukur, kenyannnnggg :D

16 comments:

Kaseh said...

Beshnya dapat byk jemputan.. tapi 1st time sis dgr jemputan by department..biasa company yg buat kan..ni each dept yg buat..sgt heaven makan woo...hehhee anyway rasp sebut nasiimpit ngan kuah kacang terus sis teringin..hehhee

neezareef said...

untung u dpt invitation..klu kt sini yg dpt invitation tu bos2 jew..yg lelain mkn ikut sendiri2..hehe

zarin said...

seronoknya dapat mkn2 raya kat office..
miss la pulak (hehe dah tk kejer verangan nk mkn kat office lak)

Emilia said...

selagi bole makan sila lah enjoy sepuas puasnya kan sis :D

Dee said...

bestnyer byk dept..makan2 dh save duit for lunch..hahaha..

Precious said...

Lapar lah. Belum lunch ni. Eh, awal lagilah! Hiks!

ratna said...

meriah juga yer.. makanan pun meriah jugak..

POSH76 said...

happeningnyer ur raya...lagi seminggu jer nak habis rayakan...slagi ada makan jgn tak makan...hyehe

lily lotus said...

mak aii..bestnya tiap division buat asing2..hihi..rezeki2

rasp said...

kaseh,
: ekceli last sunday, my company dah buat dah open house tapi mmg dah tradition opis i nie, ada division2 yg akan buat open division gitu hehehehe rezki gitu :)

neeza,
: agaknya i otai kot tu yg dorang jemput hehehehe

zarin,
: mmg best tapi i rasa lagik best kalo dpt dok umah hahahahaha...

emilia,
: tu lah kan...tapi i rasa lepas nie harus i start diet...

dee,
: ya betulllllll hahahahaha

precious,
: hahahahaha sabor sabor..jap gi leh ngap :)

ratna,
: mmg meriah and messsrrraaa gitu :)

posh,
: ya betul...rezki jgn ditolak...

lily,
: tu la sis...rezki w'ouls lah kan :)

Shopaholic Mama said...

'ke-burp-pan' you sgt kedengaran di sini jua!

UnGu VioLet said...

cun nyer akak.. tak abis raya lg yer kak.. raya, jangn tak raya...

Mommy Lily said...

ya allah bestnya kalau byk division macam ni. ofis mami tahun ni tkde jamuan raya

waaaa..!!!!

rasp said...

SHM,
: ooooopppsss sowiiii :D

mar,
: takde maknanye cun sis hehehehe...

mami,
: mmg best lah sis...makan free kan ... ala, tapi uols slalu dpt kek2 yg sodap2 oooo :D

ikiqzana said...

kat opis zana ni pun ada mkn2 ari ni.. x abis2 lg jamuan raya.. tapi seronok kan sambil makan sambil ambik gmbr..

x heran la zana, sis ramai kwn.. coz sis ni mmg peramah dan baik ati.. suker brkwn gan sis gak...

PerantauSepi1306 said...

fuhhh jemputan merata... rezeki jangan ditolak kan sis... hehehe..