Wednesday, September 16, 2009

... sila gelakkan i ...

hahahahhahahahahahaha..sat na i nak gelak guling2 sat....
hahahahhahahahahahahaha....masyaAllah malunya i......

U'ols nak tau apa tak....all this while, i dok buat n3, autopublish...pepagi subuh tu i type then i tukar je timing schedule kul 8.30 pagi...so today pun i buat benda yg sama lah kan...

Ghupa-ghupanya.....ana sudah salah tarikh laaa...sudah seminggu ana salah tarikh lah...and nobody tegur i...

Dengan vangganya pagi tadi i wish SH birthday kat umah, siap bagi hadiah bagai...siap buat special n3 tu tadi nie....amik ko....baru jap SH tepon i dan dialognya :

SH : Ayang, bila birthday B?
I : La....hari ni lah kan....naper ek...
SH : iye lah...tarikh birthday B bila?
I : 17 September lah sayang...naper nie?
SH : a'ah kan....ooooo hari nie brapa haribulan yang...
I : hari nie 17 lah...isk naper B nie...
SH : oooo hari ni 17 ek...birthday B 17 ek (sambil ketawa)
I : ermmmm...apa yang kelakar sangat with ur birthday ek B (still confuse)

iye kengkawan sila lah gelakkan i....

SH : sib baik Ayang ckp birthday B 17, and tarikh arini pun 17....sbbnya sayang.....hari nie 16 haribulan la...hahahahaha
I : HA! (terkezut tul i tau) biar betul B nie...(still nak tegakkan benang yg hancus)
SH : iye lah syg...hahahahhahahaha so dinner nak buat mlm nie gak ke, esok?...
I : uwaaaaaaaaaaaaa....sori sori sori sori hahahahhahahaha esok esok esok.....dinner esok...

jom kita gelakkan i......kira halallah n3 'real love' tu ek SH hahahahaah...hadiah tu leh tak i amik balik & wrap balik, esok buka lain & buat2 surprise gitu hahahahhahaha....

9 comments:

pearl'E.J said...

hihihihih... mcm mana boleh terawai sehari ni?? ni sah2 tak sabaq nak raya nih... hehehehehe...

Kaseh said...

heheheheh aduhaii..kan dah kantoi salah..sib baik la sebut date betol. kalau tak mau majuk tu tak ingat besday.. anyway enjoy ur romantic dinner 2moro dear.. :) warmest regards to sh..

Emilia said...

kah! kah! dah gelak kan u dah sis...ngeee :D
mesti tak sabo nak raya ni :)

GreenJade said...

hahaha aduhhh mmg nk gelak golek2 nih..cinta sejati gitu hihihi

seb baik awai..kalu t'lmbt satgi mau ade org majuk hehehe

rasp said...

ej,
: tu la pasai...rasanya nie lebih tak sabaq nak cuti seminggu hehehehe

kaseh,
: tu la kan...sib baik betul sebut tarikh kalo tak mau setahun nak kena pujuk nie :) thx dearie...

emilia,
: hehehehe...tak sabar nak cuti la dearie...

greenjade,
: wow cinta sejati ek kihkihkih...

a'ah kan..lebih baik awal dari lewat, itu kes naya lah tu :)

atty's said...

wahahhaa..sis..tak sabau nak raya ,,ngalah bebudak ..ekekekkee. .

neezareef said...

alahai u sis..nk cpt raya la tu hehe

Dee said...

hahaha..bz sgtlah tu..

eedany said...

hahahaha... tersasul tarikh gituuuu...

romantiknya sis dan hubby...

:)