Wednesday, September 30, 2009

... sambungan activiti raya ...

Alahai cam dah malas nak stori pasal raya aaaa...takpe i cuba settlekan secepat mungkin :D

Raya ke-5, Khamis, kezen i bertunang....majlis simple2 je..Ni lah yg w'ouls berdiskusi dgn my aunt malam sebelum tu...w'ouls nak kena ke umah my uncle nie awal coz nak siapkan hantaran, nak kemas2 bagai seblum rombongan pihak lelaki sampai....tu yg plan apa nak buat, apa yg bawa bagai hehehehe... subuh2 dah sampai umah my uncle nie. Sebenarnya rumah my bonda and adik beradik dia dekat-dekat je, dalam 20-30 minutes drive dah sampai..

Syukur keje2 semua dpt settle seblum rombongan sampai...mau taknya...ramai yg ringan tulang dlm famili i nie, jadiknya laju je lah kan keje dibereskan...i lap my big famili :D So, hari Khamis tu, seharianlah w'ouls kat sini....

Then malam balik rumah my bonda rilek-rileks sambil layan kids main bunga api...i dah pesan no mercun2 tapi bunga api leh...tapi terlepas gak bunga api yg gak besar tu...me amik pics guna camera hp je so gambar tak clear sgt pun....

Nanti i update lagik skit lagik hal raya k...nak settle cepat2 sementara mood raya still on hehehehehe...till then..ciao...

4 comments:

neezareef said...

mane pic sis beraya..heh

lily lotus said...

wahh bagus ni..tgh2 beraya smpt bertunang..hehe..congrates to them!

Dee said...

ada yg bertunang..ada yg kahwin..mcm2 aktiviti leh dibuat..cuti raya kan pjg..pastu suma org ada..

ikiqzana said...

betul tu sis.. selagi ada mood raya.. update bnyk2 pun xpe..

seronok nyer main bunga api.