Friday, September 18, 2009

... rombongan ...

Salam my fwenz.... me still keje today...tapi yg best tu half day...yehaaaa...Jap gi nak kuar cuci2 mata dgn Dee! Bestnya!

Petang semalam kat opis w'ouls ke-bz-an skit.... bukan apa...ha tengok tu....rombongan2 cik kiah dah datang *ihiks* sebenarnya dorang nie semua staff kat opis nie...

Dah jadik cam tradisi lak division by division akan datang bersalaman2 kat opis i nie...bukannya nak jumpa i sangat...i bukan big boss kann...i pun kuli gak hehehehe dorang nak datang salam2 dgn my big boss... Ni i amik pics 2 rombongan je...yg datangnya ntah le brapa rombongan...meriah rasanya...best...

Crite kad raya lak....


Makacih to Sis Perantausepi, Sis Eja, Sis Mar and Sis Mznana ~ siap bagi duit raya tu...my 1st duit raya tahun nie....thanks sis...ni i masuk tabung...skit2 lelama jadik bukit gak kan....thx thx...i loike!

Ni last i nak tempek kad rad raya kat umah i nie....Lepas nie dah cuti seminggu kan...so conpom blog nie pun bercuti bagai....kalo sempat i akan buat auto publish n3s tapi kalo idak....berabuk lah seminggu nie.....Okez lah uols...me nak gi bersalam raya jap dgn geng2 i .....

3 comments:

ikiqzana said...

sama jugak gan zana... selamat hari raya aidilfitri.. maaf zahir dan batin ye sis...

dari zana sekeluarga.

rasp said...

ikiqzana,
: 0-0 lah kita ya sis :)

lily lotus said...

salam aidilfitri sis ;)