Tuesday, September 15, 2009

... Raya ...

Yabedabeduuuuuu.... dapat kad raya...muahahahaha cam kanak2 riang lah plaks kan...tapi me memang suka tau dapat kad raya.. Feeling habis ko hehehehe Nak nak bila dapat yg handmade gini kan.... Thx sis Ladyell.... U nie memang kreatip tau...Ekceli ada a small kad yg tertulis 'Salam Aidilfitri' tu kan...tu leh dijadikan book mark tau...blakang tulisan tu ada pics LadyEll yg sweet nie...tapi me lupa plaks nak snap her pics...Again, tenkiu sis!

Kuih-kuih raya yang i order pun dah dapat, tinggal kuih samprit je lum dpt.... I order aja... Ngak punyain masa nak buat. Rindu plaks nak buat kuih raya nie...Tunggu tengoklah bila Sapphire besar skit, leh le buat homemade nye plaks kan :)


And at last, semalam i singgah umah SIL i gi amik duit raya...yeah yeah i dapat duit raya...takde maknanye hehehehe.... i minta tolong my SIL tukarkan for me....so semalam haruslah gi amik kan...lepas nie projek masukkan dalam sampulnye lak....
Minggu nie hari mengemas rumah sedonia.... TETAPI dengan adanya Sapphire nie, kemas camne pun, last2 dia sendiri akan mengemas cara deconya yg bertemakan 'Let's Sepah' gitu....adussss....

Percaya atau tak, i takde shopping apa2 pun for myself this year.... why? ntahlah...mood raya lum meresap lagik dalam body i kot...gi kedai, tengok macam2 tapi nafsu to shop takde...tapi for my kids and SH alhamdulillah dah settle 99% kot... Agaknya i nie agak stressfull kot sebulan dua nie....oooopppppsss ok dah dah....tertukar topik plak...

Ok lah.... take care ya uols....ada yg start cuti ke?

10 comments:

PerantauSepi1306 said...

muehehehe.. i oso loikkke kad raya.. rasa cam best jer.. uishhhh tebal je rm tu.. banyak la sampul yang nak diisi nie :D

pearl'E.J said...

dah tukar duit rayaaaaa!! me belum tukar lagik nih... alahaiii...

Shopaholic Mama said...

let's shop lah, I pun belum lagi! Soon!

mamaadam said...

sis lum cuti lagi arr.. hm tak bestnyer.. tgh tunggu khamis nak balik kg..

atty's said...

sis..thanks..for the kad raya..terimakasih sesgt ye..
selamat hari raya sis..andai ade terkasar bahasa..terkecil hati..harap di maafkan ye .

UnGu VioLet said...

Akak..

Selamat Hari Raya Aidilfitri dari mar untuk akak sekeluarga..
Mohon maaf zahid dan batin jika ada keterlanjuran kata dan bahasa..

Moga Syawal ini memberikan seribu kebahagiaan dan kesyukuran buat kita semua.. Amin..

Salam Lebaran ikhlas dari Mar..

Dee said...

gambar yg last2 bertindan2 tu..ada my share x sis? hehehe..

lily lotus said...

nanti i serbu rumah u yer..tebal nya duit raya thn ni..simpan for my 2 heroes yer..hiks

sWeEtdARLinG said...

tebalnya yang kaler biru tu...

i tukar 100 RM1
100 RM5
200 RM10 for my anak2 sedara...

oh, itu tak termasuk tuk si ibu & ibu mertuaku lagi.. hiks

eLLy said...

Nak duit rayaaaa...
me pun belum tukar lagik...