Thursday, September 10, 2009

... my lil' explorer ....

Si Sapphire nie, ada2 jer activity dia... she is my lil' explorer & discovery girl :)

Ni sebenornya meja kecil ikea tu.... bila sesapa sakit and tak leh bangun from bed, i guna nie lah nak serve food tu kan.... tapi my lil sapphire the explorer ~ bukan dora iye ~ nie kan dah guna benda nie for herself ....

Yesterday dia guna nie utk main masak2 dia kan....

Nie tengoklah dia buat apa....dia amik miss T & minnie dia nie....ada masa tu lagik ramai penumpang dia ... disusunnya duduk elok2 ... lepas tu dia duduk kat depan buat2 cam bawa kete gitu .... tapi dia cakap kat i "bu...see, horsie...minnie naik horsie" ..... horsie tu kuda...

Apa-apa ajelah labu...asal bahgia *ihiks* She never fails to make us smile :)

19 comments:

Emilia said...

chomel! u make me smile too sweetie :)

IdaShah said...

pandai sapphire,mmg kretif

zarin said...

uh sooo creative...u make me smile tooo

ratna said...

hik hik.. bagus betul fikiran dia utk berimaginasi. cerdik..

neezareef said...

begeliga..kretif wat mainan sndri

~PakKaramu~ said...

Salam ziarah ramadan

rasp said...

emilia,
: *ihiks*

idashah,
: kreatip sgt bila bab2 nak sepah umah hehehehe

zarin,
: hehehehehe

ratna,
: budak2 mmg cenggini kan sis...daya imaginasi yg tinggi gitu :)

neeza,
: dgn dia sonang...anything dia leh convert jadik mainan :)

pakkaramu,
: salam ziarah kembali :)

Dee said...

very high imagination eh..

pearl'E.J said...

hehehehe... tomey aja tau sapphire nihh...

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

ha ha ha
bebudak mmg kreatif sis
akal panjang...
xpe...tu tanda depa cerdik bijak pandai....

mamaadam said...

alala tomeinye dah pandai bawak kete ye..

*ayu* said...

leh tak nak peluk si tomelion ni sis?


she's so bright & cuteeeeeneeess!!!!!

*hugs*

reena said...

kiutnye dia... taknak ajk ariana join skali ke??... hihi

imz said...

wah..pandai dia ek..okla tu kreatif..!!

rasp said...

dee,
: gitu lah kids kan sis :)

ej,
: tomeeei cam aunty ej ke hehehehehe

zana,
: tul tu zana, kids nie akal panjang kan...moga2 lah sis...

finee,
: dia tak imagine kete sis, dia image naik kuda hehehehe

ayu,
: leh aje peluk dia...nak peluk ibu dia pun leh hehehehehe

reena,
: nak ke arianna naik 'horsie' dia nie hehehehe

imz,
: kids kan mmg kreatif sis...hehehehe

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

kreatif betul sapphire ni.. ada2 jer dia yang dia boleh buat main.. siap ada penumpang tu yang tak tahan tu. hehehe..

Izan said...

alahai... kiutnya dia. wat muka tak bersalah... hehehheh

Mama Azlina said...

ala..comelnya dia..leh la dia kawan wif my little fara...boleh dorang makan sesama..hehehhe

rasp said...

mimi,
: a'ah lepas tu penumpang tu sepahkan aje hehehehe

izan,
: muka innocent gitu kan :)

mama azlina,
: leh leh...mesti dia suka :)