Monday, September 28, 2009

... merembat ...

Salam my fwenz.... apa khabar semua? mesti ramai yg dah start keje harini kan. I pun harinie start keje, agak slow skitlah enjin nie nak warm up *ihiks* hopefully semuanya sihat2 belaka... amacam sambutan aidilfitri? nanti2 i jenjalan kat 'umah' uols k, leh i tau sambutan uols camne kan...

Esok2 i crite serba sedikit lah pasal sambutan kat kampung halaman i plak ek...tapi nie nak stori skit je pasal aktiviti merembat sblum cuti raya .... last sopping spree dgn sapa lagi...Cik Dee lah kan...

Dia 'teman'kan i sopping...i tak beli byk pun, ole2 skit utk famili and sepasang kasut untuk i. Bukan kasut raya pun...kasut wedge i dah nak kaput, so harus tukar kan..

Tapi syiok tul i tgk 'teman' i nie meneman i merembat hehehehehe...W'ouls ke pavi 1st then ke Sg. Wang. dari kul 12.30 tengahari sampai kul 4 petang..w'ouls kan half day haritu hehehehehe iye tak dee half day :D tu pun stop sopping sbb SH tepon i kata ofis dia leh balik kul 3pm tapi i lak yg minta extend to 4pm...

Neway, kalo korang nak tau dee beli apa, haruslah tanya tuan badan ek...Thx dee 'teman'kan i hahahahaha...and thx sudi posing kat fountain ala2 tourist gitu :D So, bila lagik next outing? Ada sesapa nak join? Jom.....

15 comments:

masviona said...

selamat hari raya sis....salam lebaran dari team masviona.com sefamili n selamat masuk kerja balik....hiksss

atty's said...

wah kan main lagi dee..tukang teman ..lebih2 sopink..nie..hehhehe.

sWeEtdARLinG said...

last grab kata orang.. hahahaha sempat lagi tu.. alangkah indah kalo ofis area KL ni, nak shopping bukan maen senang lagi..

next my turn bila wangsa walk dah 100% siap.. semua ada!

Dee said...

dh agak dh..mmg dh agak..senyap2 mesti ada snap pya ni..eeeee..anyway..mmg bestlah shopping ngan u..lenkali i nk tinggal duit n kad kt umah..xleh jd ni..i lak hover..

lily lotus said...

happy working sis..blk kerja gi sambung beraya ekkk

eLLy said...

Welcome back ..

next trip nak ikutttttt

GreenJade said...

welkambek sis..salam syawal :)

hamoi2..sempat wat acara rembat merembat tuh..last kopek soping katenye hehehe

*bile nk hajak I merembat same lak nih ahakz :p*

rasp said...

masviona,
: thx...adus ada rasa malas gak nak keje nie...mode cuti je :)

atty's,
: tu la kan sis...tapi syiok ooo tgk dia sopping...relaxes me hahahaha

afkar'z,
: eh kat sana tu pun best gak...
wangsa walk tu syiok oooo...mcm2 ada! tak yah susah2 ke kl :)

dee,
: hahahahahahaha dah agak ek.... i pun enjoy sopping dgn u...sib baik SH tepon, kalo tak mau terlajak kita ek sis...i tak kisah bila u terhover hahahahahaha...

lily,
: malas tul nak keje...tu lah kan, mmg plan nak sambung raya nie hehehe

elly,
: yeah! bestnya kalo u ikut! mesti lagik happening!

greenjade,
: jom aaaa kita gi merembat...i loike!

Diarihatiku1976 said...

selamat hari raya... bestnya dapat shopping ekkk..

~ Lady ell ~ said...

selamat hari raya!!

amboi..sempat jugak renbat merembat ekk.

PerantauSepi1306 said...

uisshhhh sopping last minute gak ye sis.. hehehe

Putra Al-Maliki said...

saudari keje dekat maner?

mamaadam said...

wah2 soppink sakan la b4 raya ye..selamat hari raya sis

rasp said...

ina,
: tak kisahlah shopping ke window shop je ke, dua2 tetap best :)

ell,
: slamat hari raya....sempat aje :D

perantau,
: tu la masa yg ada pun sis...thrill ooo :)

putra,
: kat area 'golden triangle' kl :)

finee,
: hehehehe sebenarnya takdelah byk sgt pun, jez apa2 yg patut je :)

Izan said...

dua org couple ni mg tak leh dipisahkan. shopping bersama, makan bersama... good!!!!