Thursday, September 17, 2009

... gantung kad raya ...

I nak gantung e-kads raya and the ogiginal kad raya kat 'umah' i nie...
nak try amik mood raya yg lum lagik nak meresap kat i nie ...

dari Sis Ninie, Sis Dee, , Sis Ayu The Sun, Sis eya,

dari sis Ladyell, Sis Attyfir, sis Moralle and sis Neezareef


dari sis mummyaeesh, Sis Afkar'z

and this i dapat from sis perantausepi...yg nie kad ogiginal ye...

Makacih kepada semua ya....lebiu lah...pada yg dah start cuti...have fun and enjoy ur aidilfitri bersama keluarga & sahabat taulan yg dikasihi...

SELAMAT MENYAMBUT AIDILFITRI
~ mohon maaf zahir batin ~

8 comments:

arianna adrizal said...

selamat menyambut syawal sis. mohon maaf zahir batin. semoga gembira selalu =)

eLLy said...

Wah dah siap gantong kat raya nie..
hebat hebat :)

Dee said...

byknya dpt kad raya...

pearl'E.J said...

e-card pun boleh digantungkann... bijakkk bijakkkk...

kojah said...

samat ari raya kak...

maaf zahir batin...

muah2 =)

*kak, kad raya akak nk bg tuh sy xtgk lg*

Kaseh said...

#HIDUP HANYA SEBENTAR#
SEBENTAR senang
SEBENTAR sedih
SEBENTAR pokai
SEBENTAR berduit
SEBENTAR ketawa
SEBENTAR lagi…
LEBARAN Aidil Fitri

Andai jemari tak sempat berjabat, andai raga tak dapat bertatap, seiring bedug yang menggema, seruan takbir yang berkumandang, kuhulurkan salam menyambut hari raya Aidil fitri, jika ada kata serta khilafku membekas lara, mohon maaf Zahir dan batin..

Kaseh

lily lotus said...

meriah dinding rumah u sis :D

eedany said...

buat sis rasp dan keluarga,

Selamat Hari Raya Aidilfitri. Maaf Zahir & Batin.

Semoga Syawal tahun ini membawa lebih rahmat dan berkat kepada kita semua.

:)