Friday, September 11, 2009

... delegate ...

Korang tengok la tu....tau tak apa tu...kad2 raya my big boss. Ni tinggal quarter, lain tu dah disettlekan. Today is the last day to settle these kads.. Sebelum2 nie, i yg handle kad2 raya ni.. tapi this year, tugasan nie diserahkan tu Ima coz i ada extra bz skit with tugasan lain....tapi memandangkan very the slow pengeluaran kad2 nie, i kena lah interfere tolong buatkan keje2 nie....tu la kan....kkdg nie bukan tak nak delegate my work ke apa...tapi bila dah delegate, cenggini plak jadiknya....malas i nak say apa2 dah....So officially, today (Friday) i akan jadi very the busy gitu ..... if ada time, i will terjah your blogs k...if tak, nanti2 i qada ya....

Ni plak cupcakes my big boss dapat yesterday.... dia tengok2 je cupcakes nie, terus dia bagi kat i...makacih iye boss...buat2 lah slalu....bukan apa, dia tak brapa minate makan cupcakes nie...I pun kureng gak...my family pun kureng gak...tapi i amik bawa balik, i amik for my kids skit and the rest i bagi kat babysitter Sapphire....ok lah tu kan...rezki jangan ditolak *ihiks*

Have a great weekend iye uols...jaga diri baik2, slamat bersopping and have fun!!!!

Smmmooooocchhheess & huuugggssss

14 comments:

zarin said...

sejak tak kejer, tak pernah bagi kad raya kat orang ha ha teruknya i :P

i pun tk suka mkn cupcakes tapi suka buat..he he

selamat berhujung minggu

neezareef said...

cupcakes ni cntik kan tp kdg manis sgt x larat nk mkn

btw..happy weekend

Dee said...

sian u sis..i dulu pun cam u..kdg2 lebih baik settle sendiri dari delegate kt org kan? xpe..sabar jelah..next friday kita shopping eh..

lily lotus said...

banyaknya kad! hehe..selamat menyetelkan yer..happy weekend!

Mommy Lily said...

huyooo cup cakes lawa2. suka la. kalau beli tu mahal jgk kan. adalah tu dlm rm2 sebijik tu kannnn...baik boss you

*ayu* said...

u have a great weekend too ye sis!!!!! muah muah muah!

*hugs*

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

byk nyer sis kad raya big boss...hu hu hu, jenuh ler nak settle kan...zana yg buat around 50 pcs pun dah cam...hu hu hu hu

rezeki jgn di tolak kan sis...
comel2 cc tu

atty's said...

comey ar cc tuh ..

KiMiE said...

err...simpan kapkek tu...nanti kitorang sampai pagi raya nanti..haha..

Lady Dyla said...

halamk!! manyaknye..

Sis.. i pon nk mohon ampun minta maaf la.. smpai skrg kita xjumpa pon kan.. insyllh nnti ble i blk dr uk kta jmpa erk... muaaahhhxx!!

kojah said...

kak, thanx so much kak...sorry lama xsinggah2 blog akak...busyyy...huhu

sWeEtdARLinG said...

sis, i started 'uruskan' my bosses punya kad raya since day 1 puasa... kalo now pun u belum pos out lagi, ada jer kad yang dapat after raya.. :)

** tp kad raya yg kasi u, awal minggu puasa i put in the posbox tmn melawati... huhuhuhuhuhu

eLLy said...

Rezeki jng di tolak musuh jng di cari :) ngeh ngeh ngeh

rasp said...

zarin,
: untungnya tak keje...i kena tunggu pencen kot baru merasa full housewife nie :)
i suka cupcakes tapi takmo yg manis2...yg ni very the manis one...

neeza,
: tul tu...i pun kalo manis sgt, surrender :)

dee,
: tu lah kan...me senyum dlm tension gitu hehehehe...insyaAllah kita gi sopping :)

lily,
: jom tulun i hehehehehe

mami,
: tu la rezki i kan...

ayu,
: smoooooccchheess & hugs :)

zana,
: mmg byk sis, beribu2 lemon gitu :)

atty's,
: a'ah kan sis..comel...

kimie,
: kalo simpan mau berkulat gitu :)

dilla,
: uwaaaaa mmg byk...

i pun sama sis...mohon maaf ek if terkasar komen bagai...insyaAllah...sis safe trip & take care *hugs* *smoochees*

kojah,
: no prob...no worries..take ur time!

afkarz,
: tu la kan sis...kalo i buat pun 2nd week posa dah settle...ni lah sbbnya i malas nak delegate keje nie...last2 kena buat sendirik gak...

**takpe takpe, i sedia menanti...

elly,
: *teeet* tepat skali :)