Friday, September 4, 2009

... budak tembam ...

Salam kengkawan... sorilah semalam menyepi je...me seminggu dua nie agak ke-bz-an...terlampau byk benda nak disettlekan....

So nie a simple n3 je iye. Asalkan ada n3 hehehehe....pics nie i snap masa i balik penang....comel tak budak tembam gegirl yg kat tengah tu..... Itu budak adalah i. muahahahahaha sihat kan..... Now i pun sesihat camtu tapi hilang tahap comel tu :D....Umur i time tu according to my bonda, setahun lebih
...
Today me berbuka sensorang dgn sapphire...yg lain ada program memasing *uhuks* Yang senangnya today i can have a simple menu....errrrmmmm rasanya harus i tapau kat PARAM je :)

Okez lah uols....take care and have a lovely friday.....

16 comments:

Dee said...

alolo..tembamnya itu budak..rasa nk picit2 pipi dia..leh ke sis? hahaha..

pearl'E.J said...

ololololoooo.... tomey2 nyaaa... rasa mcm nk gomoi2 ajaa... :D

masviona said...

ini mmg tembam betul nih...hikssss....tp yg penting cute..hiksssat

lily lotus said...

oh my! tembam + cute + gebu + gerammmm kan org yg tgk..hihi..selamat berbuka n happy weekend sis!

Emilia said...

OMG!! sis!! so chomel!!! meh sini nak giget peha dia!!! (skrg dah x bole la ek!) haha!!

zarin said...

owh! chomel bangat!!!!geramnya tengok...

rasp said...

dee,
: cubit manja leh...cubit sakit takmo hahahaha

ej,
: takat rasa ja takpa...buat betui2 tu org lain buatkan laa lalalalalala

masviona,
: tembam mok mok tu hehehe

lily,
: my bonda said, malas nak dukung i coz tak larat hehehehe

emilia,
: skrang tak peha nie pun tak lalu nak gigit muahahaha

zarin,
: hehehehehe demok kan...

eedany said...

Sis... baby tembam itu so cute!

sama cute macam sekarang...

eLLy said...

aLOOO sis semalam i mimpi you la,
i go to your hse.. hang masakan mee goreng untuk i.. wakakaka ae punya mimpi da ;D

Hana Kamaruddin said...

sis...tembamnye..comel!

Mama Azlina said...

ala-ala..tombamnya budak tue...
sedap cubit pipi dia nie...

Kaseh said...

olololo tomeynya dia dolu2..heheh mmg tembam...tapi kita lebey kurang je masa kecik2 tembam.... atleast rasp da besor idakla tembam macam kaseh....muehehehhe kaseh juara ni dari kecik sampai besor `tembam`

IdaShah said...

sitembam yg comel :)

rasp said...

eedany,
: time baby leh le cute..now alamak hai..cute katanya ngehehehehe

elly,
: hahahahha i masakkan mee utk u...u tak sakit perut ka makan tu? muahahahah

hana,
: tembam dia tak hilang sampai now :)

mama azlina,
: sis bukan takat pipi syiok cubit, peha2 pun sodap gak :)

kaseh,
: ala sis, kita sama gak...lemak2 nie setia je dgn kita kan :)

idashah,
: time kecik comel, time besaq..aduhai... :D

Shopaholic Mama said...

Sis, walau tembam tapi tetap cute!

PerantauSepi1306 said...

memeng tomeiiiii, pipi bam-bam tuuuu :D