Monday, September 14, 2009

... activity wiken ...

Jom layan pics ek....Activity hari sabtu ku..

Merenung masa depan ke Sapphire....Taklah...tengah layan perasaan sbb nak ke jab, pneumococcal...jab nie optional, nak amik leh & tak nak amik pun leh gak....agak mahal gak aaa so w'ouls dah opt amik umur 2 tahun sbb kalo 2 tahun kena sekali je jab tapi kalo below than 1 cenggitu kena 3 times kot, so kira ok lah kan. Kesihatan pun jaga, safe budget pun iye hehehehe....Sib baik lepas jab my lil' princess tak demam...and oso, dia tak nangis lah plak time kena jab tu....very brave heart lah dia nie :)Lepas tu w'ouls terus ke area Cheras, ...nak amik pos laju SH...UTM anto gambar time dia amik ijazah tu....gambar pics i tak letak..lupa plaks nak snap...

Then balik umah jap....rilek2 then off ke Curve and Ikea....saja jenjalan...and a misi nak cari meja sapphire....meja kecik utk dia tulis2..dia nie suka gak colour2 books, read books and kkdg tu dok main masak2 kat meja merah kecik dia tu kan....Jadiknya w'ouls upgrade skit lah meja utk dia....
Syiok kan ke ikea tapi w'ouls tak lama kat situ...laju je terus ke bah. furniture kids dpt kod meja tu, terus cepat je bawah cari meja then balik....org ramai so takmolah lelama expose my kids kat situ...

And berbuka today....makacih Colonel Sanders masakan utk w'ouls and thx SH blanjakan hehehehehe...gambor non ado...korang pun tau kan ghupa KFC tu camne kan...*ihiks* padehal dah kemalasan nak snap2 pics dah time tu :)

Ini lah antara activity w'ouls sabtu tu....So, korang camne...ramai yg gi sopping mopping? :)

11 comments:

atty's said...

tomeynya sapphire..

pearl'E.J said...

syok la dia dpt meja baru kann... tunjuk arr meja baru spphire...

sWeEtdARLinG said...

yeeaaay sapphire dapat meja baru... kekekeke

sis, dah dpt kad raya dari u.. tapi kenapa u punya boleh sampai dulu dari i? uwaaaaaaaaaaaaaa

lily lotus said...

semoga pasnih lebih rajin yer...

en_me said...

rajinnyer shoopping tewww..

zarin said...

bestnya jenjalan ye!
and seronok sapphire dapat meja baru

rasp said...

atty's,
: *ihiks* tq sis..

ej,
: ala meja biasa2 je..malu nak tunjuk...

afkar'z,
: syiok je tgk dia dok kat meja tu :)
tu lah kan sis, ntah2 tersalah address kot..errmmm

lily,
: moga-moga kan sis...

en_me,
: bila bab shopping, laju je :D

zarin,
: mmg best :) semangat dia dok kat situ...

kojah said...

tq kak...sy dh tgk header dari akak...

rasp said...

kojah,
: *ihiks* no problemo....

Dee said...

beli yg kt dlm gambar tu ke? cutelah..nti mimi dh skolah pun i nk belikan..

PerantauSepi1306 said...

busy jugak sis di hari sabtu ni yea...