Wednesday, August 19, 2009

... tujuan ...

Tujuan sebenarnya i ke Johor coz of SH laaa.... sbb apa...dia dah abis blajar skolah hehehehe... kecik2 takmo blajar, dah besaq baru nak blajar kan isk isk isk. ooopssss, jgn marah lah laling :)

It's his convocation day... Syukur alhamdulillah dia dah habis his MBA. Lega dah i skit. Pejam celik pejam celik, dah settle 2 tahun dia belajar :D He took part time, during weekends....


We're proud and happy for him... sebab tu lah i tak leh nak gi dating2 dgn sesapa coz i want it to be his weekend... dia bz dgn rehearsal bagai and oso his fwenz pun ada sama... my reason for the very little pics *ahaks* malu i tau....

Neway, nak crite kepentingan skit...hari konvo tu, mmg semua org dlm dewan tu pakai mask tau... even the chancellors yg dok atas pentas pun pakai gak..yg tak pakai is jez tunku raja zarith tu .... iyelah kan, nanti bila amik gambor tak lawa *ihiks* Graduan2 pun semua pakai, tapi bila naik stage dorang take off, lepas turun je stage, pakai balik...bagus kan...

Syukur alhamdulillah everything went smoothly and smoga SH's future will be brighter bling bling *ihiks* ~ famili leh tumpang sama gak kaaaannnn ~

p/s : to be continued...

22 comments:

zarin said...

wow!congrats to ur beloved.
teringat masa i convo kat dewan itu dolu dolu

a-as said...

congrats to ur hubby..
moga lepas ni lagi murah rezeki..tul tu family boleh tumpang happy gak! :)

ratna said...

tahniah kpd laling sis.. skrg ni ramai yg sambung belajar tak kira usia. saya jer belum lagi nak sambung belajar. otak pun dah tumpul.

Mr & Mrs MonDoK said...

.:: Kak, mask tu disupply ke??? If beli sendiri maybe tak pakai kot... Hahaha!!!

Anyway, congrats!!! ::.

KiMiE said...

dulu masa g uum konvo bini,siap tido dalam dewan tu kau..hahaha!!

Emilia said...

alaaaa...sis...
ingatkan u pegi johor balik kg ur SH! utm tu dekat jek dgn my hse.
ni yg nak merajuk ni..huhuuu.
anyway congrats to ur SH!

rasp said...

zarin,
: kenangan mengusik jiwa gitu :)

a-as,
: thx dearie..

ratna,
: tul tu sis, tak rugi sambung blajar tapi i rasa i otak dah karat oooo :D

mrs mondok,
: disupply lah sis...if sendiri suruh beli..ya ampon laa hehehehe

kimie,
: i pun nyaris gak tertido oooo hahahaha aksi biasa time konvo la tu :)

emilia,
: ya ampoooon...
dah agak dah,
coz i rasa ada skali tu w'ouls tersesat jalan kat area ur house,
i teringat ur address...time tu, sesaja gi JJCM sampai sesat gitu :)
w'ouls ramai sis, tu yg tak dating2 dgn sesapa...
on behalf SH, tq...

IdaShah said...

tahniah! kuat semangat nya sambung berlajar.

Kaseh said...

congrats! rezeki suami, isteri dan anak2 tu dear..hehhe...

Lady Dyla said...

salam sis... im in kl rite now... goin back on Friday... hope to see u...

Izan said...

happy convo.... tu la ada baca gak dlm paper aritu kata convo kat situ kurang meriah disebabkan virus h1n1 ni.

eedany said...

teringat kenangan majlis konvo dulu2..(with my ex-bf actually)haha. kenangan gitu...

Tahniah! Alhamdulillah... akhirnya semua susah payah berbaloi dengan kejayaan ini.

:)

atty's said...

sis..congrats for SH..

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

congrats to your asben sis!! at least dia ada semangat lagi nak futher study..

sis gambar sis kat bawah tu cantik sangat.. baju baru yek..

pulai spring resort tu pun nampak cantik sangat.. memang berbaloi baloi duduk situ, macam2 ada kan sis..

rasp said...

idashah,
: ooooo mmg mencabar sis tapi sib baik kuat semangat dia & i hehehehe

kaseh,
: moga2 lah kan sis....

dilla,
: iye ke..insyaAllah sis!

izan,
: i tgk cam meriah je...ramai gak umat kat situ..tapak gerai dia pun ramai org .... the difference is tat semua org pakai mask :D tu je..

eedany,
: pasti terkenang kan sis :D
thx for the wish!

atty's,
: thx sis!

mimi,
: thx dearie...
a'ah baju baru, pemberian org :D
a'ah la sis, situ mcm2 ada :D

Dee said...

congrats to your hubby ye sis!! Wah..MBA..u bila?

lily lotus said...

congrates to ur hubby! eee encemlah sis..hihihi

Shopaholic Mama said...

Congrats to yr Mr SH!

Takpe, pelan2 kayuh, akhirnya berjaya dapat MBA!

GreenJade said...

congrats 2 ur beloved yeah

ehem..patot le senyap sunyik jek lst wikend ke utm upe2nye cik kak kite nih .:D

PerantauSepi1306 said...

Congrates to your cik abg sis... wahhh syioknye kan dah lepas MBA tu.. lepas ni sambung PHD pi la merantau ke ober sea plak.. hehehe

rasp said...

dee,
: i dah lama ada MBA nie sis...Mom Bibik Anytime hahahahaha

lily,
: *ahaks* tenkiu...

SHM,
: tu la sis..berkat kesabaran tu..

greenjade,
: tenkiu dearie..
a'ah tu yg dah dekat nak bersawang dah blog nie :D

perantau,
: thx on behalf...
PHD ermmmmm lambat lagik kot tu sis hehehehe..yg nie pun cam semput je hahahahahaha

ajee @ ngongoi @ kak poyo said...

congrat!congat!hehehhe...happy 4 both of u!