Thursday, August 6, 2009

... today ...

Salamzzz my fwenz....

Today, I'm back at work tapi disebabkan coti 3 hari tu, .apalagi, keje menimbun laaa. Today i'm a

Bak kata pepatah i sendiri, berbuat baik ada balasannya *ihiks* iyelah, kan i bertungkus lumus ~ exaggerate je nie ~ kat umah jaga sapphire... masuk opis i dpt parcel from sumeone, identiti dirohsiakan demi keselamatannya *ihiks* tapi i jez have to share tis here coz i truly love gambar in the frame. Gambar sunset tu cam gambar poskad kan kan kan tapi nehi nehi, si dia capture sendiri tau gambar tu, salute!!! Thx dearie...love it, jangan marah ek, i masukkan dlm blog nie :)

And oso dapat gud news....apa iye.... dang dang dum ~ cam bunyi mercun gitu ~
Iye timing utk posa month.... ok lah tu, dpt balik kul 4.30. Kiranya, sempat la periuk belanga terbang melayang2 kat dapur tu :D

Uols dah habis ganti posa...pada yg blum tu, cepatttttt... ramadhan dah dekaatttttt :)

15 comments:

sWeEtdARLinG said...

i balik kul 5.. huhuhuhu..

tapi sib baek, tahun ni berpuasa umah baru so no jem at all.. kalo tak, i sangkut kat pasar keramat...

lily lotus said...

makin terasa debaran nak puasa ekk...

Lady Dyla said...

dh makn dekat nk pose dh kan... cepatyerrr

Dee said...

4.30 tu..cam ye ye je u balik 4.30..ye ke?

AQisH said...

owa..dh lamanye x msk sini..ampun ye sis..kita terbua2 bz plak..wahh..background kaler lebih krg frame gambo tu je ;-)

ratna said...

sis..kami tak der pun waktu keje mcm tu. kami ada 3 pilihan waktu keje skrg ni.. masuk pukul 7.30pg balik pukul 4.30 ptg.. masuk pukul 8 pg balik pukul 5 ptg.. masuk pukul 8.30 pg balik pukul 5.30 ptg. sooo pilih la yg mana satu nak.. saya pilih yg last tu.. sbb nak hantar izzah pi sekolah semua.. so.. bulan puasa tak der pun waktu bekerja yg special. kalau nak balik awal, pilih la yg mana satu di atas tu..

~ Lady ell ~ said...

untung sis,ada aje cenderahati utk org yg baik hati..:)

wah..dptlh family sis mkn masakan air tgn sis puasa nnt kan.tp mmg evry year cenggitu kan sis..bagus arr company sis..:)

GreenJade said...

vahhhb bestnye..smpat le masak2 ek? rugi x bejiran hik hik hik :D

i gak blk kol 5pm..uhuhuhu

arianna adrizal said...

wah! awalnyaaa..
sy kat sini biasa pun 8 to 5.30. bukannya 8 to 5. cis.
kalu pose nk blk kul 5, kena masuk 7.30. ha mcm masuk sekolah jek. hu.

mamaadam said...

seronoknya bila memikirkan ramadhan dah dekat ni, sbb dalam bulan ramadhan hati kita tenang je.. aman je.. inilah kelebihannya

dakgilachoc said...

takde maknanya balik pkl 4.30 pn sis bagi yg naik kenderaan awam mcm nani ni...smpi rumah after berbuka jugak..plg awal pn setengah jam sblm berbuka...penat tau...siap2 la bawak air dlm beg sbb selalu tak smpt smpi rumah..huhu..dgn jammed nya dgn ramai orgnya...nasiblaaa...:(

eedany said...

Wah...cantiknya gambar pemandangan tu. Pemberian yang amat bermakna kan sebab dia capture sendiri. So sweet...

Office i pula, all the muslims balik pukul 3.30 petang. Maksudnya i balik dulu yer. Jangan marah...

Biasalah kat Sabah waktu berbukanya pukul 6.30 petang. Awal 1 jam dari semenanjung.

:)

rasp said...

afkar'z,
: bestnya dpt sambut kat umah baru...pasar keramat, mcm2 ada kan :D

lily,
: a'ah sis...sronots :)

dilla,
: cepat masa berlalukan sis ....

dee,
: hehehehehe...doa2lah sis :D

aqish,
: tak pe...i fhm.. i pun kkdg tu bz ntah apa2 sampai tak sempat rounding2 gak...

ratna,
: bagus gak tu sis, leh pilih2...at least kita leh ikut kesesuaian kita kan...

ell,
: malu i u ckp cenggitu tau...u pun ada byk kelebihan dari i tau...

sbnrnya, i slalu gak masak even posa month... bila rencah dah siap on weekends, sbnrnya laju je nak tumis2 nie kan...

greenjade,
: sempat kalo tak sangkut jem... kalo kita berjiran, i gi umah u kot heheheeheh

arianna,
: merasa semula timing skool ek hehehehe

finee,
: tul tu sis, mmg terasa aman je kan ....

nani,
: oh iye ke sis....u letak le skit kurma dlm beg tu ....

eedany,
: tul tu sis...personal touch kan :)

wah, bestnya kul 3.30 dah leh balik..i pindah sana aaa hahahaha

neezareef said...

lucky u sis normally here weolz blk at 5 jugakkkkkkkkkkkkkkkk

huwarghhhhhhhhhhhhhh

luckily my mom dah masak..hiks! ;D

PerantauSepi1306 said...

umangaiii beshnye balik kul 5pm yek.. isk, isk,isk... den plg awal pun kul 5.00pm baru leh kuo... udoh jem lorr masa tu...