Monday, August 3, 2009

... ogos ...

Dah pun masuk bulan merdeka and oso tak lama lagi kita berposa kan...

Btw, jez for ur info aqua dah pun slamat sampai New Delhi, India and focusing on his tournament...and w'ouls nak ucapkan thx a million for ur doa's and wishes.... dia ckp this is a gud exposure for him...kalo dia menang it's a bonus plus miracle lah kan *ihiks* dia masuk Under 18, susah skit lah coz yg dlm category nie mostly dah bertaraf GMs bagai...(grand masters). Dia lum capai tat stage lagi..end of story pasal aqua and his 'love' :D

Sempena masuk bulan Ogos...let me share apa kata 'calender ku' ooooo winston churchil punya quote ya..

Plus a few of this beautiful motivational quotes to give us a kick start for this month.., thx sir google for sharing..




Have a beautiful week and month uols....

9 comments:

lily lotus said...

have a wonderful week too sis!

sWeEtdARLinG said...

bulan baru rumah pun baru yaa sis...

purple gitewww

Dee said...

umah baru gak eh..nk rayakan..hahaha..cantik..i like..pepel lagi..

GreenJade said...

vahhh vahh cat umah pon dh baru..i like..hehe

tenkiu..hv a very fabulous week yeah :)

ikiqzana said...

cantik la sis umah baru.. u look purple..

masviona said...

cepatnya masa berlalu kan nih dah nak puasa balik dah.....huhuhu cepatnya

~cantik umah baru nih....hikss

DaliaLiyana said...

tak sabar nak tunggu ramadhan...
salam perkenalan..

eedany said...

Wah...cute header and template too.

Alhamdulillah...aqua dah sampai destinasi dengan selamat.

a-as said...

wahh..u look purple la sis! suka..suka..

and glad that ur aqua dah slamat kat sana..gud luck yer aqua.