Wednesday, August 5, 2009

... my new boss ...

Ni my new boss...

hahahahahaha..... Sapphire dah sihat skit...tengok lah muka sombong dia tu, tengah asyik layan 'barney' :D me still cuti...

Kali nie susah skit nak bagi dia ubat....bila i paksa dia makan, dia akan vomitkan lepas tu leh lak dia cakap 'oh oh....untah ~muntah~'..... alahai buat2 terperanjat lak padahal beriya2 dia muntahkan keluar....

Lepas tu bila i nak bagi dia ubat lagi...i ask her "jom kita makan ubat ok?" and she answer "na nak (tak nak).....ibu nak?" eh! leh dia tanya kat i plak i nak ubat....sapa yg sakit nie...anak ... anak... nak marah ke nak ketawa nie :D

But syukur alhamdulillah she is feeling much better. Weekend nie ada program makan2 so if she is ok, looks like leh gi lah kan :D bab bab makan, laju je kan i nie hahahahahaha

10 comments:

lily lotus said...

syukur she's getting better..camni u kena minta bos bonus lebih this year

PerantauSepi1306 said...

alhamdulillah makin sihat... sangat merisaukan bila budak-budak demam la nie... huhuhuhuhu.. rasa cam takmo bagi aiman pi skool jer...

~~ciklinn~~ said...

alahai semoga cepatt sembuhh.. wahh pandai belakonnyerk... hehehh terkejut muntah kuar....

GreenJade said...

Alhamdulillah bos dh makin sihat..hamoi2 eksen nye muke kikikiki :p

risau bile bebudak dmam2 lately..kt luar nun pon udara dh x bape 'sihat' uhuhu

sWeEtdARLinG said...

hehehehe dah demam jadi bossy lak.. biasalah tu kan anak2 niii

eedany said...

haha!

bab makan2 bukan you ajer yang laju, rasanya ai lagi laju dari u!

happy sapphire dah sihat sikit.

masviona said...

ni sama kes ngan damia ler nih....vomit balik...huhuhu

tp damia skrang lagi teruk dia siap tutup mulut dia rapat² bila tau kita nak kasi ubat kat dia...huhuhuhu

hope sapphire cepat sembuh nnti leh happy² kat besday party damia nnti...hiksss

Dee said...

sib baik dh sihat sket..lega sket rasa hati kan..

rasp said...

lily,
: i bagi bonus kat dia ada lah hahahahaha

perantau,
: tul tu sis, mmg risau...kalo leh bagi dorang cuti skolah lelama, lega hati skit kan ...

ciklin,
: 'anak wayang' gitu :D

greenjade,
: eksen kan heheheheh

afkar'z,
: tu la pasal..isk isk isk..

eedany,
: kita geng sis :D

masviona,
: a'ah tul tu sis, dia pun siap tutup2 mulut gak tau hehehehe mana lah budak2 nie blajar trick camtu ek...
i pun doakan dia cepat2 sembuh :)

dee,
: a'ah lah sis...lega skit :)
:

~ Lady ell ~ said...

hihihi..mcm2 pe'el :) tp syukur lh sapphire dh ok kan..

sape yg tolak rezeki rugilah sis..:)