Thursday, August 27, 2009

... mood ...

Kejor smurf kejor...tangkap smurf tangkap.... Gambar ikhsan dari en google...


Sebenornya saya dah kehilangan....bukan kehilangan apa pun....kehilangan mood... mood nak buka internet, mood nak snap gambor, mood nak download gambor, mood nak menulis n3 bagai....nie dlm proses nak mengejor mood...tu yang semalam mendiam 1000 patah perkataan tu :D plus bz pun iye ....

Btw, i nak say thx a million kepada semua yg tolong i on the recipe ikan masin tu....most cara yang uols buat tu i dah try.... tapi tul lah, probly ikan tu kot yg tak elok.....nanti lah i nak cari ikan masin pari yg elok skit....errrmmmm agak2 camne lah ghupanya ikan pari masin yg elok skit tu ek... hahahahahaha me and my dilema ikan pari masin :D

Again thx to all yg sudi komen and i cuba tangkap 'mood' i tu secepat mungkin ya :)

Slamat berposa, berbuka, bersahur dah beribadat...take care uols.....

10 comments:

Kaseh said...

mood ohh mood jgnlah kau lari dari rasp..hehhehe..rilex dear.. namo lari2 itu mood....

sWeEtdARLinG said...

take a good rest..

moga mood tu nanti datang kat u, tak payah u cari2...

GreenJade said...

xpe mood srh rest dulu tuh

pejam mata...amek napas dlm2...isgtighfar byk2...senyum luas2..sue 'aura' mood dtg menjengok u hehehe

pearlEJ said...

cepat laling, hambaq mood tu cecepat sebelum dia lari lagi jauh... jgn jadi mcm i cukup, mood ilang sampai berbulan-bulan... hehehe...

rasp said...

kaseh,
: akan ku tangkap itu mood k :)

afkar'z,
: kena cari gak...
kalo dibiarkan...
mau tutup ini blog..
sayang lah plak i nak tutup blog nie...

greenjade,
: akan ku cuba buat cenggitu sis :)

ej,
: tu la ej, nak kena hambat nie..semput gak ooo nak hambat :D

Dee said...

jgn lari lama2 eh..kasi tangkap balik itu mahmood..

rasp said...

dee,
: tapi kalo itu mahmood lari 100meter dash..gua tak larat kejor oooo :)

eedany said...

mood...mood...cepatlah kau datang!
Ting!!!

i pun sama, kalau no mood... buka komputer pun malas.

take your time sis.

lily lotus said...

at last u update..ingat merajuk ke apa

ikiqzana said...

mood kekdg ada, kkdg xde... tapi cpt cari mood tu tau... hehehe

bole sesama berblogging.