Friday, August 21, 2009

... last lunch ...

Lunch hour tadi me kuar dating2 dgn sis Dee.... last lunch seblum posa nie kan...zana tak leh join. Ada program tersendiri ;) Cik Puan Dee tingin nak makan KFC yg ada prawn stix nie... tgk gambar promo cam gedabak besor stix dia tu...

Siap Cik Puan Dee pikir leh makan habis ke dgn 2 ketul ayam lagik tu....bila datang her order, i pun terus je order set yang sama coz the stix are very small je :D tapi both of us nak tersenyum2 je pasal air dia coz dah le tak leh tukar air lain, kena gak minum air kenduri kawin tu...air sirap hehehehe...mmg terasa cam air sirap kenduri tu... Btw, KFC ada jual bubur lambuk gak tau..regenya RM1.50 kan dee... available dari kul 4pm - 8pm je...promo free je nie...takde komisen pun ;)
Lepas lunch i temankan Duta Nichii ni sopping...sis baju2 raya ke tu hehehehehehe...nak tengok bajunya...tanyalah tuan badannya...me ater namapun temankan...so cuci mata je lah.....

***************************
Oh nie plak terjumpa dlm folder i, so tempek je lah skali...ni western food masa i gi dating2 dgn SH bebaru nie...dating after opis je pun hehehehe lepas tu tapau lak utk yg lain tu :) Makan kat Food Court D'Zana kot namanya....food court nie terletak dekat Ampang...kat dgn Carrefour Ampang kat jalan yg nak tuju ke Bukit Belacan tu....food kat situ rata2 not bad....mmg leh layan...



Okey lah my fwenz....Have a relaxing weekend... Slamat bersahur, slamat berbuka posa and slamat berterawih....take care ya......

SMOOOOCHEES & HUGGGSSS

14 comments:

Mr & Mrs MonDoK said...

.:: Selamat Pose jugeee... Hiks!!! ::.

sWeETdARLinG said...

ok.. no more food entry after this... wakakakaka

Izan said...

rajin betul dua org ni gi dating yek.. =)

eedany said...

ya ampun sis... semua menu pun sedap.

Especially Western Food tu.

Selamat Berpuasa to you and family.

:)

ratna said...

ooo kecik jer yerk stix dia.. dlm gambar nampak mcm besar.

GreenJade said...

vahh smpat lg berdating lunch terakhir b4 pose yerk..hehe
sy pon dpt rezki runtoh arini..

bekpas & lunch pree fm colleagues ..mkn pree mmg sedap hahaha

slmt bpose yea..

cheers..!! :)

ikiqzana said...

wah sis.. g lunch ye tadi..?? tu la zana ada agenda lain yg lama tergendala.... x dpt le join gan sis n dee.

x sabar nk negk dee borong baju kt nichi...

KiMiE said...

Ya Allah!!terbukak ini blog pada pagi satu Ramadhan yang mulia..err..itu air strawberi mcm sedap je..

lily lotus said...

comel jer meow2 tu...

kojah said...

hye kak...

salam ramadhan =)

rasp said...

mrs mondok,
: *ihiks* thx

afkar'z,
: akan ku cuba sis hehehehe

izan,
: ofis kitorang dekat je sis...

eedany,
: thx dearie...
slamat berposa tu you too sis...

ratna,
: a'ah sis, kecik je...

greenjade,
: makan free terasa cam kelazatan extra ek sis hehehehe

ikiqzana,
: a'ah...dee story kat u pasal 'prog' u hehehehehe...

neway, gi lah tengok duta nichi tu beli apa...nice...

kimie,
: nampak bebenor kamu tu posa...tu air sirap la..bukan stowberi hehehe

lily,
: ala-ala mengeliat malas nak bangun sahur gitu hehehehe

kojah,
: hi sis...

salam ramadhan to you too :D

Dee said...

kena tunjuk eh baju? aiseh..fon rosaklah..lg satu kan..lidah i terasa2 sirap org kawin..napa ek? wakaka...

rasp said...

dee,
: up to you la sis nak show ke tak :) hahahaha dia nak suruh gi sekali lagik lah tu :D

PerantauSepi1306 said...

huhuhuhuh nyesal scrooll ke bawah.. terliurr sudahhh.. hahahaha