Monday, August 10, 2009

... kotak merah ...

Apakebendanya kotak merah tu kan.... 'red box' la uols hehehehehe...sessi 'menyumbangkan' lagu! Tapi itu kalo i yg melalak...kalo orang lain, sodap je bunyinye...Yes. Hari Jumaat lepas, lunch hour kan lama, so dee dah roger2 i hari khamis booking utk gi melalak kat pavi... I ok je, no hal, kalo keadaan opis rilek skit lah kan....

Neway, khamis tu, balik umah, mula lah i tanya kat my kids...ni lagu apa, sapa nyanyi bagai...hahahaha my kids kepelikkan, apa kena ibu dorang nie :D SH tak ckp apa, tersenyum je...dia tau sgt wife dia nie, confirm takat backup singer je, tajuk lagu pun tak tau...lagu on tau melalak ala sopan backup singer je, kalo bagi mic terus menyepi phobia mic kot hahahahahaha...taklah sebenarnya, i takut kalo i melalak mau ribut taufan melanda kl hahahahahahaha....apa lah i dok merapu nie...

So, Friday tu, menapak lah i ke red box, pavillion.... tapi i pegi pun dah lewat.... biasalah, wajib settlekan keje2 dulu...Sampai sana, geng dah warm up makan and nyanyi....me dok sat, gi ngadap food dia, buffet... asalkan dpt isi perut i ok je hehehehe

Sapalah agaknya pilih lagu nie...ermmmm "oh bangau oh bangau, kenapa engkau kurus...macamana aku tak kurus, lum makan buffet" hehehehe



Bab, melalak jgn tanya...i FAIL! hahahahaha.... sora i katak puru dengar pun takut :D takat jadik backup singer merosakkan lagu leh le :D tapi asalkan ada camera, harus posing dgn mic kaannnnn, aksi mesti happening hahahahaha Yg dua org lagik tu, LULUS!



Dee * Zana * Rasp


So, next sessi bila...sapa nak amik i jadik backup singer, sanggupkah hahahahaha... Apa2 pun it was a great sessi melepaskan stress kan...

15 comments:

ajee @ ngongoi @ kak poyo said...

sis,patutla fully book arituh...heheheh

ratna said...

happening gitu..

neezareef said...

sedap makanan sis tu...

sis angkat tgn ni nk jd backup singer..hehe

Emilia said...

syioknye. sempat la pulak lunch time gi kotak merah ye...kah kah!

sWeEtdARLinG said...

waaah syoknya.. lama giler tak pi memekak... skang ni memekak depan anak jer...

mamaadam said...

wah kemain ye berseronok.. nak ikut nak ikut..

mummysyafie said...

la..naper tak ajak..nak lepas gian gak

rasp said...

ajee,
: hehehehe me tak pernah2 gi situ, sampai gak sis, tu yg jadik fully book :D

ratna,
: sib baik tak fenin ;)

neeza,
: i suka baked beans & roti dia tu..mmg sedap...

jom jom kita jadi backup singer :)

ted,
: lunch hour 2jam lebih...tapi i pegi sejam je kot...i sampai lewat..

afkar'z,
: i pun standard ibu2 yg slalu memekak kat umah :D kat sini setelah sekian lama baru menjejak semula :)

finee,
: jom jom...

mummysyafie,
: kalo dekat dah lama roger2 tau :D

ikiqzana said...

sis.. ok gak suara sis. x yah jadi backup singer.. nnti kite g training selalu.. mesti ok punyer... hehehe...

best la g lepas gian kt situ...

PerantauSepi1306 said...

padanlah jumaat tu golapppp jap hehehehe... ughhh terliorrr nengok food..

Dee said...

cis..org yg nyanyi lagu bangau oh bangau tu kuruslah cam bangau..hahaha..

rasp said...

zana,
: best apekebendanya...ke laut atlantik tu hehehe

perantau,
: tu la kan...dah tau penyebabnya :D

dee,
: hahahahahaha

lily lotus said...

eee nak join gak :D

eedany said...

dah lama tak menyumbangkan suara ai yang tak berapa sedap ni.

nantilah... lepas puasa ni, ai nak pergilah.

:)

~ Lady ell ~ said...

mcm tk caya je sis nye level takat backup singer...tipu ahhh! Ell dengar sora dlm tepon pun merdu bak buluh perindu...nk kena asah je tu...