Tuesday, August 18, 2009

... i'm back ...

Salam my dar-links....yup, i'm back...


Amik ko....gambar i posing...kot2 lah ada yg merindui ku *ihiks* takde maknanya....sebenarnya nie nak show kat sis perantausepi....familiar tak kain tu sis....dah siap buat baju and i dah pakai pun today.....


Neway, crite pasal ke Johor nantilah ek i story.... takde byk stori pun....gambar pun tak amik banyak...i malas and malu lak nak amik pics kali nie...iyelah pergi dgn org yg tak tau i nie blogger kan...jadiknya nanti dorang kepelikan apsal lah minah sorang nie asyik nak snap sana sini *ihiks*

And again, sorry to my kawan2 johoreans...i tak contact uols pun.... mmg tak kesempatan nak dating2 bagai...

So, insyaAllah esok lusa i stori..now nak kena settlekan keje2 yg dilambakkan utk i nie :( So as and when i sempat, i will terjah kat blog uols k....

Till then...take care!!!

smooches & hugs....

21 comments:

neezareef said...

u look gorjes la pkai bj kurung sis...sooo sweet..

ala g johor g mane sis..rugi x roger2

rasp said...

neeza,
: gorjes ke giant looking hahahaha

i pun bz sbb tu tak roger2 sesapa pun...

GreenJade said...

welkambek behbeh*hugs* :)

cpt 2update johor trip yeah..blog u dh besawang2 nih hahahah!!

lily lotus said...

haa cantik baju bonga2 tu! it's so u..hehe..welcome back dear..enjoy ur day

IdaShah said...

alaaa gambar tecik sgt
letak lah gambar besar skit

Kaseh said...

betol ckp ida.. buh gambo besar sket.. amcam johor ok ke? kaseh dah lama tak balik jb.. raya nati kot insyallah.. rindu food kat sana..nati stori mori ok dear..

rasp said...

greenjade,
: tq tq...
tul la sis, tadi i buka blog i terus terbersin gitu :D

lily,
: *blush* iye ke ;) tq tq...

idashah,
: malu lah i sis...sbb letak tecik2 je :D

kaseh,
: johor ok je sis...food dia mmg yummy!

ratna said...

so sweet dgn baju kaler pink. cantik..cantik..

Emilia said...

wah minah bunge...kah! kah!
welcome back sis...
jgn lupe buat tag dan ambil award!
hugs!

zarin said...

welcome back

sweet baju u tu..
pink gitu... i loike

Emilia said...

eh sory2 u dah di tag awal2...cancel jek la...kah! kah!

ikiqzana said...

salam sis.. lama x singgah sini.. zana heran la nape la sis nyer cerita selalu zana x dpt follow.. padahal dh add dh...hhuhuhu..

take care 2 u 2...

sWeEtdARLinG said...

phewiitttttttttt!!!

nampak kurus laaaaaaaaaaah!!

Shopaholic Mama said...

Hi Sis! Good to see you back!
Where did you go in JB?

mummYaeesh said...

lama da tak singgah sini!skang ni payah betul nak blogwalking..mcm2 halangan..

sis rasp g johor ek?? johor katne??

atty's said...

wah sis...anggun berbaju kurung

rasp said...

ratna,
: *blush* tq sis...

emilia,
: hahahaha skali skali beb!

ikiqzana,
: masalah teknikal lah tu :D

afkar'z,
: 'nampak' itu penting hehehehehe tetapi sebenarnya muahahahaha

SHM,
: gud to be back pun :)
round2 kat JB je sis...

mummyaeesh,
: no prob dearie...
u pun kebzan gak kan...
area JB je sis..

atty's,
: anggun ke *ihiks* tq...

PerantauSepi1306 said...

;D a sweet lady in baju kurung

rasp said...

perantau,
: thx for the lovely gift!

Mulan said...

rasp...
miss u.. lama tak komen.. busy ,
but now I'm back to... :)
btw sweetnya berbaju kurung...

Izan said...

serba unggu uu....