Wednesday, August 19, 2009

... hotel ...

Ok pasal my trip tu kan, let me story pasal hotel dulu ya... W'ouls stay kat Pulai Spring Resorts.. Ekceli i rasalah tempat tu lebih sesuai utk golfers..Coz hotel tu dikelilingi dgn padang golf... Tapi if ur partner gi golf, ouls leh gi swimming, layan wayang ~ 2 show per day ~ and even ada spa bagai. but no shopping mall :D Tapi me tak sempat gi tu semua infact, me tak sempat pun jelajah habis2an hotel tu... kenkonon bz lah kan *ihiks*


Hotelnya superb.. Service pun superb. Untuk famili, w'ouls amik yg 2 bedroom apartment.. 1 bedroom king size bed and 1 bedroom yg ada 2 single bed. Ada living area and oso ada a simple kitchen but no cooking lah iye. Oh of coz 2 bathrooms...


Food dia sedaaaappp.... macam2 ada... nasi lemak ~ SH ckp sambal dia sedap, i tak try pun ~ ada hash brown, ada sausages, ada pastries, ada bubur, ada crispy beef bacon ~ i loooove this ~ ada pancakes......mmg yummy lah.... but i tak snap byk pics, ada malu skit...


So, dari segi hotel accomodation.... best!

p/s : to be continued...

14 comments:

eLLy said...

Im back !! .. rindu tak?

Ooo baru balik bercuti ye..
Sooo green cantik pemandangan i like ;)

ratna said...

okay jugak hotel dia yer.. berbaloi-baloi..

Dee said...

bestnyer..gi swimming..hehehe..cantik hotelnyer view..

PerantauSepi1306 said...

beshnye sis.. leh layanssss the greneries... menenangkan betul.. hehehee sapa dok posing mandi ngan sapphire tu ;p

rasp said...

elly,
: mmg i winduuu u sis...
tenang rasa hati tgk ijo2 tu kan..

ratna,
: mmg berbaloi-baloi..

dee,
: view dia mmg best...
bak kata2 zainal :
"ku lihat hijau..."

perantau,
: hehehehe itu badak berendam sis :D

a-as said...

I pernah stay sini last 2 years kot buat budget meeting kat situ sesuai..tenang jer..

lily lotus said...

memang berbaloi!

mamaadam said...

tenang la kak tempatnya.. tapi takde sopping mall tak best kak hihihi kepala ingat sopping je

KiMiE said...

wooo...cantik tempat ni..nasib bini aku tatau ini tempat..hahaha!!

Emilia said...

mmg best pulai spring ni klu nak rilex2..klu bulan puasa kambing golek dia lah yg paling best tau! :)

rasp said...

a-as,
: tu la kan..tenang kan..

lily,
: mmg berbaloi :)

finee,
: nak sopping leh, kena kuar ke bandar le *ihiks*

kimie,
: sat nak cari bini u nak inform sat hahahahaha

emilia,
: agaknya chef dia nie mmg superb la ek sis, coz even buffet spread dia pun lazat2...

eedany said...

eeiii...bestnya!

sempat mandi lagi sama saphire tu. Dalam atau cetek? hehe...

:)

rasp said...

eedany,
: mmg best...

sempat... for sapphire dalam laaa sis...coz i bawa dia ke adults pool..baru dia leh berenang betul2 kan :D kalo tak main cepuk cepuk air je :D

GreenJade said...

vahhh accommodation yg nmpk sgt selesa gitu

best kan dpt spend time ngn famili :)