Tuesday, August 4, 2009

... demam ...

Sapphire tak sihat dari hari ahad...mula2 tu dia jez selsema...tapi melarat jadik batuk, then ear & throat dia plak infected...now dia demam...


So i amik EL...doa2 lah dia cepat2 baik..risau gak kan...Boleh plak kali nie sakit dia tak mo makan ubat...kalo paksa camne pun, dia telan tapi right after tat dia force kan dirinya utk vomit...abis kuar ubat tu semua...camne nak cepat baik .... adus...

I nie bercuti from Monday sampai insyaAllah esok kot.... but me hoping by today dia ok...

14 comments:

IdaShah said...

semoga sapphire cepat sembuh
musim deman,batuk,flu

khayra pon sejak besar neh
ssh makan ubat
pujuk tak jalan
klu paksa lg lah

dakgilachoc said...

alololo siannya si tomey sapphire..demam la plak yer..get well soon lil sista...makan ubat ya....huhu...

p/s: sis, header baru nampak...sweet arrr..hehe..

sWeEtdARLinG said...

ooh sapphire...

no no no, cannot be like dat.. kena makan ubat tauu... jangan vomit2... lepas makan ubat, terus minum air banyak2 macam zulfan

rasp said...

idashah,
: tu lah kan sis....isk isk isk...

nani,
: thx sis...doa2kanlah iye..

afkar'z,
: masa kecik2 tu senang aaa nak makan ubat...now masyaAllah..susah banget lak...

ajee @ ngongoi @ kak poyo said...

siannya dia....get well soon dear!

lily lotus said...

demam nak dapat skill baru tu..moga cepat sembuh

Moralle said...

salam sis......wah rumah dah baru, cantik n sweet........hw yr lil girl, hope she is getting better, aunty moralle prayer is with her....cepat sembuh k sapphire, muachhssssss.......

Dee said...

moga2 dia cepat sembuh..amin...

a-as said...

get well soon dear!

mc ta said...

cutenyer header ..
kitapun baru tadi balik dari klinik since damia demam. Doctor tu lak cakap kita over excited since damia demam sikit jer..
ish..takan nak demam teruk2 baru nak jumpa doctor kan? mm..tak paham..

Lady Dyla said...

skrg ni demam pon dh takot....

get well soon darlink...

Shopaholic Mama said...

banyaknya ubat!

get well soon cutie!

PerantauSepi1306 said...

cian sapphire... get well soon, insyaallah..

eedany said...

ciannya Sapphire.

Tasya dan erfan pun sakit sekarang. Agaknya musim kot.

Semoga sapphire cepat sembuh.

:)