Saturday, August 8, 2009

...contest exabytes ...

Pepagi buta i gi jenjalan.....jalan dlm dunia ciber je laaaa hehehehehe

Singgah blog cik dee nie haaa...tup tup tgk ada contest anjuran exabytes, sempena sambutan kemerdekaan ke 52 ~ proud to be a malaysia beb ~ Me j a r a n g2 nak join contest2 bagai, tapi i rasa cam senang je contest nie. So, why not i give it a try.... tak yah slogan, tak yah karangan bagai...isi borang pun seco'et je, see :

We will pick the winners randomly! So, good luck to all of you!
*Remember to ask your friends to write your email in the referrer's email field.

...sonang banget kan...try la kat sini.

Jom lah kita try beramai-ramai. Mana nak tau tuah kita kan...Kalo menang dpt iphone tu *ihiks*
Tapi nak minta tolong la...Kalo uols join...jgn lupa letak email i as referrer ek ~ espritrasp@yahoo.com ~ Thx and gud luck!

Nite2 uols....sweet dreamz....mimpi lah iphone tu hehehehehe
.....

7 comments:

UnGu VioLet said...

rajin akak join yer.. good luck sis!!

neezareef said...

good luck rasp...kot2 ai terajin ai jd kan u referer kay!

rasp said...

mar,
: 1st time join nie sis, thx :)

neeza,
: okez...tenkiu :D

sWeEtdARLinG said...

going to do now...thanks!

Precious said...

Ehhh ... dah lama wat daaa!

Dee said...

good luck sis..u dpt i dpt..hehehe...sharing is caring..

lily lotus said...

I aminkan untuk u...