Monday, August 10, 2009

... buku deko ...

Lepas sessi lontarkan sore tu, i follow sis Dee ke opis dia, tunggu kat foyer sementara dia naik atas amik sumthing for me.

Dapat a belated birthday gift from Sis Ayu. Thanx so much dearie! Suka banget! Susah-susah je tau...Sorrylah hari Rabu tu i tak dpt attend skali sesi makan-makan tu...Next time akan ku cuba redah gak hehehehehe...and again thx again and again and again ya dee tolong ambilkan for me...jasamu dikenang :)


Ayu nie cam tau2 je i suka part2 ID nie...tapi i nie bukannya pandai deko pun...suka tengok buku2 deco, kkdg layan website deco...memang minatlah....truly sis, thanx a million for this lovely book!

smooches & hugs...

p/s : i'm down with flu & fever uwaaaaa.... mencik tul flu nie...bengkak abis mata i...

9 comments:

Dee said...

siannyer u sis..padan u blk smlm..x dan nk salam peluk cium say goodbye..itu gathering ar..ari rabulah sis..hehehe..

i pun suka ngan buku tu..

rasp said...

dee,
: my doter emerald call ckp her fever cam naik je and i pun dah start having headache...tu yg i ciao tu..

ooooo rabu ek...k, noted and akan dibetulkan :)

ratna said...

get well soon kak.. sama ler kita menentang ini penyakit..

lily lotus said...

u tak sihat rupanya..get well soon kay

sWeEtdARLinG said...

pas ni boleh panggik u deko umah i kan kan kan..? raya nak dekat dah niii, bulehh?

*ayu* said...

alhamdulillah.. glad u love it sis!!!!! :)

get well soon..
*hugs*

eedany said...

Semoga cepat sembuh sis. Kat ofis ai pun ramai jer yang kena flu & batuk.

Jangan makan cheese cake dulu. Cheese cake tu lemak...tunggu betul2 sembuh baru makan 1 1/2 ketul k. Hehe...

Good night sis. Jangan lupa pakai selimut.

;p

~ Lady ell ~ said...

siannyer..sis tk sihat ke..? hrap semuanya cepat sembuh ye..bnyk2 lh rehat.

mesti lps ni umah sis cantik mcm dlm buku tuh.agak2 bila plak nk masuk dlm magezine nih.:)

GreenJade said...

amek vit c & antibiotik kays..

get well soon..jgn mls2 mkn obat :)