Wednesday, August 12, 2009

... buat apa tu ...

Buat apa tu....

sampai mencangkung nie...
uish....gigit jari plak....

~



~



~



~



~



~



ooooo ..... geram tgk cat ghupanya :D

18 comments:

a-as said...

alaa..so cute! cantik kasut pink tu boleh auntie pinjam..:D

rasp said...

a-as,
: muat ke aunty nak pakai kasut tu ... kalo muat leh le pinjam :)

ratna said...

hik hik.. fokus betul dia tgk kucing tu. bibir dia mmg semula jadi merah yer?

rasp said...

ratna,
: tu i tak bagi pegang...kalo i bagi green lite mau kucing tu lari...ntah le sis, bila i snap pics mostly bibir dia merah...tgk life tak lah merah sgt pun...tapi masa dia lahir dulu, bibir dia merah cam pakai lipstick gitu hehehe

lily lotus said...

eee i pun nak cangkung n gigit jarilah..geram kat ur lil girl!

Dee said...

cutenyer..eh..kasut dia samalah ngan kasut fifi..bubblegummers kan sis..

GreenJade said...

alerr cute nye anak dare u nih

cam lagak YB turun kawasan liputan jek hehehe

Emilia said...

sapphire ni...geram tau...chomel!! :)

Shopaholic Mama said...

Isn't she adorable Sis?? SO focus on the cat!

rasp said...

lily,
: hehehehehe...leh u dok seblah dia :D

dee,
: a'ah...bubblegummers!

greenjade,
: tu la pasalkan..YB yg sgt prihatin gitu :D

emilia,
: tapi bila dia buat hal...aduhai..hilang chomel tu...

SHM,
: i xbagi dia touch the cat...cuba kalo i give green lite, mau dia dah gi kaco2 cat tu :) itu yg buat dia gerammm je tgk cat tu :)

babylilyshop said...

oit! ingat ke buat ape tu. rupanya suka kucing yee...ada jgk budak2 yg takut kucing kan. tp sapphire ni mcm geram kt kucing tu je hihi

rasp said...

mommylily,
: dia nie sbnarnya, takut2 brani nie...

ajee @ ngongoi @ kak poyo said...

comeinya dier...*kish*kish

Izan said...

lor.... ingt kot berak la tadi. hahahahahahhaha

apa2 pun sapphire maintain kiut... =)

masviona said...

nih sama ngan damia nih suka sgt ngan cat....asal jupe je mesti nak gi touch n nak kejar²...hiksss

kasut sapphire mmg cantik ler...:)n dia mmg cute....huhuhu ritu xempat nak hug n kiss dia....bila mau jupe ngann sis lagi erkkkk xsempat nak sembang² ngan sis lah

~ Lady ell ~ said...

huhu jaga2 nnt kena gigit cat..tak pun sapphire yg gigit...dh geram tuh.hahaha.

eedany said...

mata i tengok sapphire ni macam ada iras2 mat sallehlah. So cute!

menghayati betul dia tengok meow2 tu...hehe

:)

mummYaeesh said...

cute