Thursday, July 16, 2009

... star ...

Al-kisah 'Star'

starfish



starfruit

Star Wars series

~ nursery rhyme ~

and my all time fav....


...




...




...




...




...


...




my star child...


hehehehehe she jumpa star stickers and she stuck them on herself and sang twinkle2 little star...
p/s : pics credit to sir google

17 comments:

lily lotus said...

hiksss...so cute!

(jgn lupa update my new link :D)

neezareef said...

cute la kretip dah lekat star kt muke pstu nyanyi lak

ratna said...

hu hu.. nak amik feel nyanyi lagu twinkle2 la tu..

atty's said...

kreatif..ikut sapa lew tuh..

sWeEtdARLinG said...

hehehehe panjang akal!

*ayu* said...

kah kah kah...
so lah cumeyl...

sis!!! miss u lah..
kang dah free kita lunch ek?
okay?

~~ciklinn~~ said...

hahhahahhahhahah sgt2 cute harus ku forward kan ni kat email kaan2... boleh tak? linn suka sgt2 lor.... hahhhahhahah

ajee @ ngongoi @ kak poyo said...

huhu..sian sis...but its ok....everything dah ok and your holiday pun berjalan lancar..alhamdulillah...eee...arab tu...geram je rasanya

rasp said...

lily,
: dah update dah sis :)

neeza,
: tu la sis, dah le nyanyi tu ala-ala pelat tak complete ayat hehehehe make my day..

ratna,
: mood mesti betul kan sis...

atty's,
: *ihiks* sapa lah agaknya tu :)

afkar'z,
: tu la tu....

ayu,
: misssss u tooooo
nak sgt jumpa tau...
insyaAllah ada jodoh kita nanti :)

ciklin,
: leh aje....

ajee,
: tu la sis, syukur alhamdulillah semuanya ok...

nasazfrog... said...

hai sis.. salam pagi jumaat.. stiker tu kalau dia tampal kat muka tak per, dah cam corak tapi kalau di tampalnya kat tv ker kusi ke,, ahhh jenuh.. :)

Dee said...

cutenyer..tetiba teringat mimi nyanyi lagu twinkle2 little star tu jd kintel2 little star..tp skrg dh betul sebutannya sis..hehehe..

eLLy said...

kah kah kah soo sweet ..

IdaShah said...

cute nya hehehe
bijak2

rasp said...

nasaz,
: sib baik dia tak buat cenggitu..kalo idak, aduiiiii garu kepala la i *ahaks*

dee,
: sapphire pun lum leh sebut betul2...tapi i phm le 'vocab' dia tu *ahaks*

elly,
: sweet plus kelakar sis...

idashah,
: *ihiks*

PerantauSepi1306 said...

macam-macam peel sapphire ni.. leh lekat2 star lak kat muka dia ;D

~ Lady ell ~ said...

ihiks...so funny n mencuit hati .

rasp said...

perantau,
: tu pasal...ada2 aje dia nie :)

ell,
: tu la sis, mmg w'ouls tergelak tgk dia tapi dia maintain tak phm apa2 lagiklah w'ouls geli hati :D