Thursday, July 9, 2009

... salam ...

Salam my dear fwenz....

Aaaccchhuummmmm....dah le selsema, 'umah' nie plaks dah berabuk sawang bagai. Wait aaa i vacuum skit2 dulu *ihiks*

Wokezzz, dah clear skit. Windu tul i kat uols tau. Eventhough i tak update kat sini, i ada gak terjah blogs uols cuma tak sempat nak tinggalkan jejak je.... maaf lah iye, tapi i akan mulakan jejak kasih i tak lama lagik...me very the bz but not bz body iye *wink wink* Dalam dok bz2 nie, leh plaks i jadik kekurangan kesihatan. Dah gi clinic and amik ubat dah pun. Tunggu masa nak recover jek nie.


Hari rabu baru nie, i ada upset skit with someone kat opis nie. Nak let off stim terus i roger2 my partners in crime ajak go makan2...muahahahaha i loike! Dengar stori morri from dorang2 nie lega skit rasa downunder i tu kan...Ni lah my partners in crime...mau taknya, kuar sapedek dari kul 12.30 sampai kul 2.45 tau. Tapi nie semua i dah baeeekkknya slow talk and dpt approval dari boss masing2 *ihiks* kiranya crime yg diapprovekan gitu muahahahaha Lagik pun, kalo nak makan buffet kena lelama skit kan kan kan....


Ni antara food yg i amik...yess...all mine muahahaha...i meratah je...makan buffet jadik rugi ooo kalo tak makan byk2 ~ alasan baeeek nye :) ~ Nasi bagai i tak sentuh...tapi i rasa dolu2 food kat EQ nie lagik sedap compared dari skarang nie. But sib baik dia nye bread pudding & teh tarik still maintain kesedapannya....


To my dear dear buddies, thx for ur time and support..... susah ooo nak cari kawan senang susah bersama gitu kan....next time we go makan2 lagik k *ahaks*

10 comments:

neezareef said...

sian sesema la plak ya...

xpe2 get well soon ek

mkn sedap2 tu igt org x

atty's said...

sis ,sehat ke lom..kalo lom jgn lupa makan ubat k..

kita beli lak nak eat together2 nie..

PerantauSepi1306 said...

owwhhhh windu banget sama sis.. hari2 bukak nampak hiatus ;D

neway get well soon, sis and sedapnyaa pi makna2 tu ;D

lily lotus said...

sis! glad u're back...take care

Dee said...

wui..sedapnyer food2 tu..dh lama x gi hi-tea..

a-as said...

welcome back sis..dan jgn lupa makan obat yek!!

I baru jer abis course kat area opis u. ingat nak contact and jumpa tp bila pk u kan bz lately so tak jd lah kacau..insyallah next time yer sis. ;)

arianna adrizal said...

samala kita sakit tak baik2 ni. aish.. btw seleranya i tgk u ols mkn2 tu kak..

get well soon sis!

mamaadam said...

Harap2 sis cepat recover k, saya pun dah start rasa pedih2 idung, dah bersin2 nih, huhu jgn arr selsema...

rasp said...

neeza,
: oooooppppsss teruja sgt i sampai lupa nak seru nama u sis :)

atty's,
: tu la sis...harus kita dating2 nanti nie..

perantau,
: me oso windu tau...tapi i slalu jengah ur 'house' but no leave jejak...

lily,
: glad to be back too :)

dee,
: i pun lama tak gi hi-tea sis..masa i gi buffet lunch nie..w'ouls dok sampai they nak tutup food counter nak buka utk hi-tea plaks hahahahahha punya lama melepaks situ kan...

a-as,
: next time jez roger2 lah...kot2 i leh 'curi' timing tu :)

arianna,
: tu la sis...lama tul nak baik nie sampai ubat dah nak kena amik stok baru lak...

u pun get well soon tau!

finee,
: uiks..leh berjangkit tru computer ke? *ihiks* cepat2 makan ubat supaya tak melarat...take care ya sis.

sWeEtdARLinG said...

WELCOME BACCCCCCCCCCCCK... YEEAAAHAAAAAAAAAAAAAA