Tuesday, July 21, 2009

... my 1st ...

Ni crite last week, baru nak dibuat n3...tak kisahlah lah kan....

Ni lah my 1st pair of shoes. Gamaknya slama nie i berkaki ayam ke? *ahaks* No no no. Ni merupakan my 1st pair of shoes given by my precious gems, it's their birthday gift to me. 1st time ooo dorang belikan i kasut, i tak kisah kasut apa pun, selipar jepun pun i trima. Sungguh terharu rasanya. They use their own pocket money. No doubt the money originated from me oso kan..hahahaha. It's the thoughts tat counts! Mmg i tak sangka lah...rasa nak nangis pun ada! I feel truly blessed....


SH pun ada gak bagi kat i adiah...eckeli i ingatkan adiah i the trip to langkawi tu je ..but before we left kl...tadaaaaa he gave me this...i loike! Walaupun barang2 makeup i byk lagi, no harm tambah koleksi kan hahahahahaha...thx love! and the perfume 'Bali Dream' tu wangi...hah! Bali...eh nak ke bali lak ke laling hahahahahaha....verangan verangan...

Syukur Alhamdulillah, murah rezki ku ini...........

22 comments:

Dee said...

sungguh indah bila org yg kita syg..beri adiahkan..harga x penting..nilai tu yg penting..

lily lotus said...

that was so sweet ;)

GreenJade said...

vahh really touching bile adiah tu dpt dr org tsayang..kalu ai pon really speechless gitu :)

dakgilachoc said...

bestnya dpt adiah dr yg tersayang...kecik or murah mcm mna pun tetap bernilai pd kita kan..:)

neezareef said...

rezeki u sis dpt mcm2 presie...

eedany said...

Happy belated birthday sis... Semoga dipanjangkan umur dan murah rezeki dan juga maintain cantik selalu ya.

:)

e_ja said...

dpt hadiah mmg best kan sis..;)

eLLy said...

cantik .. hapy belated bday ;)

~ Lady ell ~ said...

aduh duh duh...trsentuh nyer hati bila dpt adiah dr dotter.guna duit pocket sendiri pulak tu..so sweeetttt....

baik la SH u sis..duit no hal punyer..asal dpt senang kan hati isteri tercinta..:)

atty's said...

murah rejeki sis..

Lady Dyla said...

tachignyer.... sgt jeles tau sis

Precious said...

uhh ... hepi besday! Be happy, eh!

Shopaholic Mama said...

nothing beats gifts from yr loved ones!

IdaShah said...

hadiah dr org tersyg
mmg bermakna

happy belated besday

arianna adrizal said...

sis, tak ingat la da wish kat u ke blm hehe. takpe.. if da penah, i tmbh lagi ;p

semoga bahagia selalu. hepi bfday :)

ehem, yg part berangan tu.. xpe.. berangan tu penting.

rasp said...

dee,
: betul betul betul....

lily,
: *ihiks*

greenjade,
: tu la kannnnn :)

nani,
: betul tu sis :D

neeza,
: syukur alhamdulillah...

eedany,
: amin...thx for ur wish & doa :D

e_ja,
: rasa dihargai gitu :)

elly,
: tq sista!

ell,
: not only my dotters sis, my son pun chip in ... bila ada rezki lebih, hadiah pun lebih lah kot hehehe

atty's,
: moga2 la sis...syukran...

dilla,
: mmg taching...insyaAllah, u pun akan laluinya kelak *ihiks*

precious,
: tq tq tq...

SHM,
: soooo true!

idashah,
: ya betul...tq!

arianna,
: hehehehe tq tq tq..
tul berangan tu penting and FOC :D

mummYaeesh said...

ala bestnye... mesti leleh kan.ahaks!

bday sis ke..adoyaiii sori..lambat wish.. happy bday sis rasp! semoga bahagia selalu!

rasp said...

mummyaeesh,
: tq sis for the wish!

a-as said...

so sweet dpt hadiah dr orang2 tersayang..tak kiralah sekecil mana pun tpi amat berharga kan.. happy for u sis!

rasp said...

a-as,
: true tu sis...

PerantauSepi1306 said...

so sweet.. memang best kan bila yang tersayang ingat kat kita.. speshly on special occasion... wuhooo sebak tak sis??

sWeEtdARLinG said...

sis... i dah berkenan lama kat kasut tuuu tapi nak beli asyik tertangguh next gaji jer smpai laa ni tak dapat2....