Tuesday, July 28, 2009

... lucky me ...

Salam my dear fwenz.... how are you? sihat? Me lum sempat terjah lagik umah uols...nanti2 me go terjah ya...

Petang semalam, before i balik umah, i kemas skit2 drawer opis i nie. Lucky me! Terjumpa la plak voucher utk menghabiskan duit i muahahahaha... Almost terlupa ooooo...due date pun dah jez round the corner...So, petang nie, harus i 'pit stop' kat klcc. Sesapa nak ke sana leh jumpa2an *ihiks* me sensorang je today...nak merembat skit, then ciao balik umah le if takde nak buat apa2 dah kan...


Then baru jap nie, my recept tepon kata ada tetamu nak jumpa i...i pun zas ke depan lah kan... Memang ada sorang tetamu nie jumpa i, pass me a paper bag and said "Dari Mrs x" ... i cam terpingga2 and tanya skali lagik dari sapa? "Mrs X" katanya... tetiba teringat plak my recept ckp tetamu ni dari Sykt ABC...ooooo baru lah i tau sapa and i amik beg tu and say thanx kat dia.

Reason why i terpingga2 tu, i ada gak sorang ofis mate nama sropa with Mrs X nie, and today i requested something from her... tu yang buat i pelik coz tetamu yg dtg tu, bukannya staff ofis i nie, and apa kena mengena dgn mrs x ofis i nie...ghupanya nie Mrs X lain...hehehehe wat a coincident kan...i rasa tetamu tu mesti kata i blur sesgt coz mmg muka i blur semacam je..

Kepada Mrs X, thx for ur gifts....suka banget...btw, reason i letak namanya Mrs X, coz dia request identitinye dirahsiakan....Thx dearie...totally love the watch...leh matching plak dengan my plate yg i dpt bebaru nie :D see i dah letak atas my desk. Now i can easily know the time and have my lunch break gitu hehehehe and bertambah lah koleksi FMs i, best2 and the food, yummy yummy.... balik nanti nie...jap je abis tu :) thx again dearie! Next time, kita jumpa2an ya, insyaAllah...

Bertuah tul i today..alhamdulillah...syukur kepadaNya...

16 comments:

~~ciklinn~~ said...

i like jam itu sis...sgt2 cumelll :)

eedany said...

Selamat shopping sis...

hari ni dapat pressie lagi? Wahhh murah rezeki sis. Syoknyerrrr...

:)

a-as said...

ehem..ehem..
nak ikut shopping ;)

ratna said...

best la akakkk.. jeles ni..

Dee said...

penuh dh tu meja..meh letak meja dee sket..hahaha...

~ Lady ell ~ said...

tumpang happy dgn nasib 'ong' sis tuh.kalau dpt tempias best gak kan...:)

sWeEtdARLinG said...

what a lucky & nice person you are....

*ayu* said...

alhamdulillah.. rezeki yg tak terduga..
sumthing to make u cheer dgn tahap kebZian u skrng kan sis?

good!
*hugs*

IdaShah said...

byk nya dapat hadiah
cantek lah jam tu

ikiqzana said...

cantik la sis jam tu.. suker..

rasp said...

ciklin,
: agreed 200% :)

eedany,
: tu lah kan sis, syukur alhamdulillah :)

a-as,
: ehem..ehem..ehem ;)
let's go....

ratna,
: insyaAllah i doakan u pun murah rezki gak k...

dee,
: meh le dok sebilik seopis dgn i nie, leh sharing :)

ell,
: insyaAllah u dpt lebih dari tempias tau nanti ....

afkar'z,
: malu i *wink wink*

ayu,
: tul tu sis...bersemangat semula *ahaks*

idashah,
: betul betul betul...

ikiqzana,
: i pun suka :)

lily lotus said...

well, org glamourkan :D

neezareef said...

english style jam tuh..lawooo la..

Shopaholic Mama said...

just nice lah, Malaysia still having sale right?

sweet gift for a sweet lady:)

GreenJade said...

rejeki jgn di tolak kans..hehehehe

murah rejki dia hehe

PerantauSepi1306 said...

very the bertuah .. hehehe siap konpius nama lak tu.. hehehehe so cute lah teh clock tu sis.. i loiiikkeeee ;D