Wednesday, July 29, 2009

... kete ...

Jom kita nyanyi k....
Papa ku pulang dari kota...

Papa ku belikan kereta...

Kereta kecil warna merah...

Boleh ku bawa ke sekolah...

Beriya-iya Sapphire drive kete tu padahal dia tak tau daddynya yg control dari jauh...hehehehehe Yg syioknya, daddy dia buat statement "bestnya main kete nie, lain kali kalo ke sini, u gi lah shopping biar i layan Sapphire main kete" wuhuuuuuu i loike!

20 comments:

ratna said...

hik hik.. serius jer muka dia 'drive' kereta tu. sian.. dia ingat dia yg 'drive' sbnrnya daddy yg control. kalau dia tau tu sis, mesti dia kecewa. hik hik..

rasp said...

ratna,
: tu la sis, at tis age, masih senang tertipu gitu kan hehehehe

Dee said...

best tu..statement 'u gilah shopping biar i layan Sapphire main kete'..tp daddy kasi duitlah..baru mummy best shopping mopping..hehehe..

Zanna_MamaBatrice said...

statement paling best utk di dgr tu sis...

mmm......sonok ler dak kecik tu kan....
even papa yg control pun
happy gark tu

re : thanks sis.......demi anak2, kita mahukan yg terbaik kan....

Precious said...

wuhuuuu, I laik, too!! Tapi window sopping jer le ...

atty's said...

wakakakka..sapphire.mesti ingat dia terror bawak kete tuh ekekekeke

dakgilachoc said...

mmg kenalah lagu tu ngan kete tu..perkata akak suh hubby rembat jer kete tuh tuk sapphire..haha..

comel jer tgk sapphire drive kete..kiut sungguhla...

woaaa syok leh sopping tanpa gangguan..haha..

lily lotus said...

fuyooo baper harga dia ekk?

rasp said...

dee,
: lepas2 nie ayat camtu plaks kuar muahahahaha...

zana,
: ayat yg ditunggu2 gitu hehehehe..
dia tak sedar pun daddynye yg control tu :D
a'ah dearie...the best for our kids..

precious,
: i pun suka, window sopping pun suka...asalkan ada ayat 'sopping'

atty's,
: tu la sis, verangan tak ke sudah...

nani,
: dah lama dia dok hint2 nak cari kete cenggitu...oooo no no no...rumah merpati ku tak muat letak itu kete oooo :D

rasp said...

lily,
: sis, tu kan, sewa kat situ je..bukan beli pun hehehehehe...murah je, 5 minit 3 ringgit kot :D

eedany said...

hehehe...(taip komen sambil senyum2 sendiri)
lagu ni lagu yang paling di hafal oleh saya dan Tasya! Yeayyyy...

Seronoknya sapphire. bestnya kalau Tasya ada kereta macam ni kat rumah. errrr...tapi babu da tak mampu nak belilah.

Lady Dyla said...

sonoknyer dia...

nnti msk GTI racing...

Aunt Dyla jd umbrella aunty..

Go Saphhire go!!

rasp said...

eedany,
: sis....i pun xbeli tau, sewa jap kat kedai tu hehehehehe...tapi i rasa mesti mahal gak kan...

dilla,
: GTI takpe jgn merempit dah le :)
pheeeeewwwiiit mesti gorjes kalo u jadik umbrella girl..

neezareef said...

leh main secara percuma ke sis..wah syok arr klu gitu

sWeEtdARLinG said...

huhuhu ada erk keter besar bagak gitu leh control.. berapa riban tu sis??

ajee @ ngongoi @ kak poyo said...

sis,
kat mane ni?nak gak bawak damia main...best!best!

IdaShah said...

wowo naik keta merah
tak penah tgk lagik
keta kontrol yg besar gitew
khayra selalu naik binatang
pas sekor-sekor dia naik
rm 3 gak

~ Lady ell ~ said...

kusyuk abis sapphire drive kete tuh.ade gak ekk keta cntrl besar cam tu..

emm best je dengar ayat last yg trlontar dr mulut mr SH tu..

GreenJade said...

hihihi cittss terkena auntie tau..hengat sapphire yg merempit..br nk tumpang2 nek ketooo dia uhuhuhu :p

PerantauSepi1306 said...

wahhhh, sis dah ado green light beso tuh... hehehe.. cumel je sapphire naik red car tu ;D