Friday, July 17, 2009

... hadiah ...

It's Friday...yeah! Esok cuti2 :D

Tadi lunch hour sis Dee datang nak jumpa i. I nak minta maaaaaaff sesgt kat dia coz, dah le susah2 menapak ke opis i nie, terpaksa tunggu lah plaks and tak leh kuar lunch togeder2. Like i say lah...dua tiga menjak nie i agak ke-bz-an...ya ampon ya sis...and sori lah sis, meja i tu sepah cam kapal k****g karam. ooooooo sis Dee dah jumpa dengan Si Lebam, lembu ku yg bocor itu hehehehe

Dia datang bawa buah....buah tangan ngehehehe i loike.... Thx sis! I loike banget...

Yg teddy bear berendam dlm tub bersama body lotion, shower gel & bath fizzer tu is my birthday pressie...i loike, papel kaler...bear tu kena ke bagi kat sapphire ek sis..... cute banget cam nak letak kat opis nie je hehehehehehe

Yang lagik satu tu FM from Sabah...yeah! bertambah koleksi FMs ku...Again, thx ye dearie...

And to alls my dar-links...slamat beristirehat over the wiken...have fun, take care and enjoy....

13 comments:

Dee said...

happy bila u suker..i pun terpikat ngan gift tu..beli lama dh..x tau nk bg sapa..u lah insan bertuah itu..hehehe...

~~ciklinn~~ said...

sis syokknyerrr dapt bear dgn isi perutnya sekalik itu.. hehheheh sgt comell lor... bilalah kita lak nak jumpa kan..

IdaShah said...

best nya dpt bear yg cute

atty's said...

sonok nya sis dpt diah..
happy weekend sis..

mamaadam said...

wah bestnye dapat adiah..

rasp said...

dee,
: thx dee...bertuah sungguh i :)

ciklinn,
: tu la kan sis, bila lah kita nak jumpa....

idashah,
: cute kan bear tu...

atty's,
: *ihiks* malu pun ada...

finee,
: mmg best...

neezareef said...

msti wangi besday presie tuh...

sWeEtdARLinG said...

bila lak nak bg u present erk.. erhhmmm nanti2 laa erk, belated takpe kaaan?

eedany said...

sweetnya bear dalam tub tu!

mesti wangiiii...

PerantauSepi1306 said...

cumelnye beruang ittew ;D

GreenJade said...

hepi belated betday 2u..
moga bahgia2 sll & dilimpahi rezki & kesihatan yg baik sll

best nye dpt adiah..bley share2 x?hehehehe :D

~ Lady ell ~ said...

seronoknyer jadi sis rasp kan..sana sini orang bg adiah. :)

rasp said...

neeza,
: a'ah sis...menenangkan....

afkar'z,
: isk..present apa plak nie...eee tak yah lah...it's the thoughts tat counts..

eedany,
: a'ah cute je and yes mmg wangi..

perantau,
: mmg chomel sis..

greenjade,
: thx for the wish...nak share leh..no hal, come and see me 1st :D

ell,
: ish...i malu tau bila dpt hadiah and i appreciate sgt...dah besar2 pun dpt hadiah, tapi rasa cam appreciated sgt..