Friday, July 10, 2009

... hadiah ...

Petang semalam i was a bit down... tapi something cheered me up...

Jeng jeng jeng.....satu kezutan gak aaaa sbb tak expect apa2 pun kan...

Wah..... i loooooiiikkkee banget...joget lambak i tau muahahahaha...habis gegar bangunan nie cam ada earthquake gitu :D dpt hadiah from sis perantausepi coz menang poooooop kuiz yg sis buat aritu *ihiks*

Udah le ada butterfly, papel kaler lak tu...soka soka soka....see the butterfly dah fly and dah jadik penghuni tetap kat flower i tu and the book tu nanti i tulis2 k....... sis, makacih byk2. Totally make my day!

9 comments:

lily lotus said...

cantik! just like u ;)

neezareef said...

fuyooo dpt butterfly kaler purple..santek2

~~ciklinn~~ said...

wah gumbira lompat2 yer sis.... hihhihi

Shopaholic Mama said...

Rezeki you memang baik, coz you are such a nice person!

Also, Happy Advance Birthday Sis (I remember tau the date but wish you first takut weekend tak online!)

Stay sweet & happy always!

rasp said...

lily,
: *blushing* thx...

neeza,
: cantik kannnnnnnnnn :)

ciklinn,
: eeee terasa ke gegaran kat tempat u .... ooopsss sowiii :D

SHM,
: auuuuuwww *blush* thx sooooo much for the wish..

honored sgt sbb u ingat..u ni mmg very thoughtful & caring tau sis...

you too have a wonderful weekend!

imz said...

cantik tu...kiut sgt...ai pun suke purple...manis

atty's said...

nak butterfly..

Mama Azlina said...

nice...

PerantauSepi1306 said...

;D udah terbang ye butterfly tu..