Monday, July 27, 2009

... gifts ...

Salam to all. How are you & how's ur wiken? Great I hope :)

Hari Jumaat lepas, rasa cam berada di awang-awangan je hehehehehe...

But 1stly i nak ucapkan trimakasih to sis Dee. Baik hati tul dia nie, menapak beribu-ribu tapak ke opis i semata2 nak serahkan kiriman nie, "Sis thx ye, jasamu dikenang, nanti bila2 i free, i blanja u k!"

Ada kirima
n dari sis Nani yg soooooooooooka cekelat! i loike i loike i loike! Sweet je plate tu kan....then dapat lilin papel, alahai sis, syg nak guna, mmg utk hiasan je lah :D thx a lot and love u too dearie! lama kita tak jumpa kan..nanti bila2 kita dating2 ya :)


Dah settle kegumbiraan i nie, jez before i nak 'close shop' ptg jumaat tu, jeng jeng dpt lagik satu gift. Mmg kezutan la....tak ku sangka! Tersenyum malu i tau.

I nak ucapkan
ribuan trima kasih to sis Perantausepi. Susah je lah sis nie. Adus malu i tau! I teramat sangat suka the gifts nak nak bila kain tu bermotipkan papel karer & barang-barangan motip si rerama tu kan...thx sis!
Korang jgn pikir yg i tempekkan the gifts yg i dpt nie coz nak riak ke apa ek. Nehi! Nehi! Takde langsung niat cenggitu but it's a way for me to tell uols yg i dah trima and tat truly appreciate them!

Thx to all for accepting me as a fren! Ain't i lucky to be surrounded by great friends! Love each & everyone of you! Smooochhes & hugs......

17 comments:

neezareef said...

best u sis dpt presie x henti2..

lily lotus said...

u deserve it sis!

PerantauSepi1306 said...

;D lurvveee to c u smiling all friday ..

Dee said...

sis..apalah sgt..u blanja i mkn sedap2 tau..kehkehkeh...kalo org baik mmg ramai org sygkan sis..cam u lah..hehehe..

dakgilachoc said...

happy u like it sis...syg sis jugak..

rindunyaaaaaa...bilala dpt together2 lagi ni erk..

rasp said...

neeza,
: malu pun ada tau *ihiks*

lily,
: *blush*

perantau,
: mau tak tersenyum...dpt 2 surprises :)

dee,
: boleh boleh boleh...ermmmm bila ek???

nani,
: not only like, looorrvvee it :) tu la bila la agaknya :)

Zanna_MamaBatrice said...

bestnyer sis dpt pressie
murah rezeki org yg memberi juga yg menerima

~ Lady ell ~ said...

wah...dh jadi trademark ni sis..must hv pepel kaler n butterflies kt adiah u.semua org dh tau senang arr nk carik wrapper n gift kan.:)

hai la badan...bertuah nyer jadi 'rasp':)

Lady Dyla said...

beshhhnyyeeee...
pressie sis nnti kita jmpa2 dyla bg erk..

arianna adrizal said...

bestnye dia dpt prezen..
i xde apa nk bg u sis.
xpela, nnti i kirim durian sebiji dua hehehehe~

Precious said...

Ihhhh... besnyer dapat hadiah. Suker suker ...

PearL said...

a sweet person like you deserve the best... ;) Gasp!..happy belated birthday dahling!!

P

Mommy Lily said...

orang disayangi ramai mesti slalu dpt hadiah..

emm mami tk kasi ape2 kt sis lagi..nanti yek =)

anyway, love you..

GreenJade said...

hehe igt ke gift utk yg slh teka kuiz aritu..br smgt nk amek hahahaha

bestnye ade tanda ingatan dr teman2 tersyg kan.. :)

eedany said...

waaaa...so sweet. sama Sweet seperti si penerimanya juga.

yang avon tu 1 set youuuu... bestnya!

:)

ikiqzana said...

xpe sis tu sume rezeki.. pada zana ok aje...

rasp said...

zana,
: i doakan kita semua murah rezki sis...

ell,
: i mmg rasa bertuah not only because of the gifts but more because i've got uols as friends :)

dilla,
: our meeting is great gift enough sis...

arianna,
: bab2 durian jgn buat main, kang i tuntut :D

precious,
: i pun suker suker...

pearl,
: thx dearie!

mami,
: xperlu bagi apa2 laaa....gud enough we're friends tau!
love u tooo...

greenjade,
: hehehehe...salah teka lagik...
mmg best, rasa dihargai gitu..

eedany,
: org yg memberi pun sweet tau...tapi tu laa, sampai satu set tu i dpt..malu i tau...

ikiqzana,
: tak nak la org salah anggap plaks kan...