Thursday, July 30, 2009

... the Cik Puans ...

Tengahari semalam, big boss inform i dia nak kuar lunch appt lepas tu terus gi for his meeting! Hoye...cepat2 i capai hp, set appt i plaks...

Lunch utk cik puan-cik puan lah iye hehehehehe....set bagai, i pun zass kuar.... Tempat kejadian : The Lodge Paradise.

and the Cik Puans yg i jumpa are Cik Puan Dee ~slalu dah jumpa kan~ , Cik Puan Lina yg lembut je orgnya~2nd time jumpa nie~ and Cik Puan Ikiqzana ~1st time jumpa~ Puas hati i. Lama sungguh i tak berdating-dating gini rasanya...

Tengok food tu 3 jenis je kan, sbb I dengan Cik Puan Dee order benda sama ~tak perlu la amiks pics 2x kan~ beef keow teow with gravy lebih kurang gitu lah bunyinya...air berbeza lah iye, me minum ice lemon tea and cik Puan Dee air limau suam kan.... Cik Puan Zana makan chicken chop and air carrot kot... and Cik Puan Lina makan nasi goreng apa ntah namanya dengan air laici kot...i tak brapa dengar time order2 tu coz agak kebzan skit dgn my hp nak settle something ....


Tapi lepas settle roger sana sini situ, aman damai leh bersembang....pot pet pot pet, snap sana snap sini, sampai ada sorang tu terperasan posing ingat nak snap her pics, tapi sebenarnya dia diminta snap pics org lain hahahahaha siapakah org tu, biorlah rohsia... And adat blogger yg tegar lah katakan, bila food datang je, mulut dok pot pet tapi tangan memasing dah kuar hp nak snap pics food hehehehe

Sblum berpisah Cik Puan Zana ~she very ayu & sweet gitu kan~ gave me a token of our friendship and i hope we'll remain fwenz forever ya ..... suka banget with the gifts... i dpt 4 heart tealights ~cam simbolik gitu, kita berempat :D~ and oso the cute minnie keychain! suka suka suka sgt! Tq soooo much ya...

Tapi mmg best lah dpt jumpa-jumpaan nie...hope korang tak lah serik nak jumpa dengan i ek...Thx for spending lunch with me walopun short notice gitu :D

12 comments:

IdaShah said...

ofis dekat2 ker
bole lah dating selalu

atty's said...

alor..sis ..bila nak jumpa saya lak ..ekekekkee ..

ikiqzana said...

mmg seronok kita berjmpe smlm.. tapi rasa nyer x puas la sis.. bnyk benda nk di bualkan..

thanx ye sis gift tu.. suker..

Dee said...

cantiknyer adiah...leh ar romantika de amor...hehehe..thx for the treat sis!! sssuhhh...sssuuhhhh...hehehe...

neezareef said...

murah rezeki u sis banjer owang kan..

u pn byk dpt 'token' yg comel dan best2..jeles bangat nih...

hehehe


n the food of coz la maveles kebabom...bab mkn tu yg plg ai jelez

lily lotus said...

ishk2 how i wish i keja kat area u guys jugak!

~ Lady ell ~ said...

seronok la d'ols merasa food yg diblanjer oleh sis rasp ekk.murah rezeki u sis..amin..

owh tidak..bila ell nyer turn plak n jumpaan sambil dibanjer makann yg sedap2..:(

UnGu VioLet said...

erm..makanannye semuanya yummy2 yer.. take care kak.. :)

GreenJade said...

vahhh sonot nye cik puan cik Puan itu berlepaking membasah tekak nooh..hehe.. ;)

**dahge lak nengok air yg ramai itu hihihih :D**

PerantauSepi1306 said...

vavavava beshnye sis leh dating-dating selalu camni ;D

rasp said...

idashah,
: hehehehe tu la kan sis...last minute plan pun leh jadik :D

atty's,
: insyaAllah tak lama lagi *ihiks*

zana,
: tul tu sis, cam xcukup masa je kan...next time kita jumpa lagik k...thx oso for ur pressie..suka banget!

dee,
: no prob....hehehehehehe tak leh ingat la sis, nak tergelak...

neeza,
: amin..... :)
bila kita mau dating lak nie :)

lily,
: tul tu sis, tingin banget nak jumpa u :)

ell,
: amin....
insyaAllah ada jodoh kita nanti, i plak tingin nak makan masakan u coz i tau u pandai masak hehehehe..

mar,
: food dia mmg sedap sis...
u pun tak care tau...

greenjade,
: mmg sronots lepak2 nie, kalo leh takmo masuk keje dah oooppppssss...

perantau,
: mmg best kalo dating2 nie :D

eedany said...

eeiiii cutenyer ada Mickey Mouse!

Happy Weekend to you sis.
Mesti hari ni dah berbunga2 maklumlah esok kan cuti.

:)