Thursday, June 18, 2009

... trendsetter ...

Hari me very the bz, tak sempat update and jenjalan pun...So kita layan pics je lah ek....Pics with the hat trendsetter gitu muahahaha

Mula-mula dia amik yg no. 6...tapi agaknya susah nak muat kepala dia tu...dia tukar..
amik yg no. 0....suka hati je dia ....
mmg dia nie suka try letak benda atas kepala dia, the ckp 'nice....' :D
Kids and their imagination...



19 comments:

Khas Lysha said...

ala comelnyer... ye.. kanak2 mmg sgt berani mencuba dan sentiasa berfikiran positif!.. ;D

Precious said...

Oh she's a princess.

atty's said...

wakakakak..comey..

Lina said...

tomeinyer...tadi aliah dok usha lina bukak pack susu dia ngan gunting...toleh lain jap tgk2 dia pun buat yg sama nk bukak milo...hahha

a-as said...

creative and cool sapphire ;)

rasp said...

khas,
: kids = no worries, be happy :)

precious,
: or a jester hehehehehe

atty's,
: hehehehe ada2 aje dia nie :)

lina,
: kids cepat pick up kan sis..hehehe tomei aje aliah tu..

a-as,
: plus kuat 'mengemas' hehehehe habis rumah bersepah :D

ajee @ ngongoi @ kak poyo said...

nice!:)

Moralle said...

wakakakaka...........ya ampun cute sangat, geram pulak tengok dia, miss her lah, dah almost a yr kan kiter tak jumpa ):

neezareef said...

dia igt tu topi cantik tu sis...
x pn pkai tiara2 ala2 cinderella..hehe

Shopaholic Mama said...

Malaysia's next top model!

Dee said...

wui..cantiknyer topi..mcm2 kaler ada..pala auntie muat x?

~ Lady ell ~ said...

hehehe..ada2 jer si sapphire nih.harus tu jadik model topi 1 day... :)

lily lotus said...

horrayyy dah ada topi baru nak jejln by the seaside

sWeEtdARLinG said...

nanti dah besar jadi cap addicted ya sapphire.. unique nii... kawan2 ibu tu ramai jadi shoes addicted laa handbag addicted laaa.. kekekeke

rasp said...

ajee,
: hehehehehe

moralle,
: miss her ajeke... me? a'ah lama banget kita tak jumpa kan..

neeza,
: tu la pasal...ntah apa2 lah dia nie :D

SHM,
: ke Project Runaway :D

dee,
: a'ah...leh matching2 dgn baju :D

ell,
: hahahaha..tapi topi betul takmo plaks pakai...camne nak jadik model topi :)

lily,
: lalalalalala..aunty nak join tak...kalo nak kena pakai topi cam i gak :D

afkar'z,
: ntah la sis, tapi dia nie topi betul tak kisah pun nak pakai..yg dia syiok benda ntah apa2 yg dicubanya jadikkan topi :D

Izan said...

comeynya dia. rasa2nya sapphire ni suka pakai topi kot. =)

rasp said...

izan,
: kalo topi tul, takde lah beriya dia nak pakai...dia suka buat yg bukan2 je :D

PerantauSepi1306 said...

sooooooooooooooo comel :D

rasp said...

perantau,
: hehehehehe