Tuesday, June 16, 2009

... rapi ...

I memang melanggan majalah Rapi...now dah berwajah baru oooo, nampak lebih ceria and lively... I loike...

Infact, rasanya cam isi kandungannya pun lagi menarik tertarik gitu...Psikologi je kot muahahahaha... Neway, lagi satu syiokness nye ada menu seminggu untuk penurunan berat badan dalam isu nie. Adakah i akan ikut or takat baca je muahahahahaha..kita tunggu dan lihat..

15 comments:

neezareef said...

i bought rapi tis morning..blt3..cam nk follow diet seminggu..hihi

Moralle said...

rapi, hrmmmm tak dak sini lorrr....

mamaadam said...

huk3 sis, finee slalu tgk menu2 diet nih, ikutnyer kejap je, hampehs semangat tak kuat

atty's said...

rajin gak beli rapi..tp duluu..hehehhee

rasp said...

neeza,
: jom cuba...i ntah larat ke tak ikut :D

moralle,
: aloor sis..mag nie murah and very informative special for health laaa...

finee,
: ala sis, i pun sama...semangat baca je :D

atty,
: ooooo i suka coz very informative gitu..

ikiqzana said...

zana suker jugak baca majalah rapi ni, bnyk cerite pasal penampilan diri dn pemakann...

yg terbaru x beli lg.. hehehe...

sWeEtdARLinG said...

me selalu beli majalah tapi tak baca.. last, malas nak beli dah

eLLy said...

1st time beli Rapi last mnth terus tetarik (isu kulit).. tapi masalahnye susah la pulak nak dapat di pasaran.. bila tanya jawapannye dah habis....

IdaShah said...

penah gak beli sekali dua

Khas Lysha said...

ada opis mate sy rajin beli rapi ni. saya rajin pinjam jer.. boleh?? huhu

rasp said...

ikiqzana,
: a'ah kan..mmg very informative kan :)

afkar'z,
: pengakuan..me oso ada a few mag yg beli and still till today lum baca, tapi me nye ketagih books tak leh distop2 uwaaaaa...

elly,
: la iye ke sis...ermm..sib baik kat kaw. i senang nak dpt :D tapi i dah langgan la sis, lagik senang :D

idashah,
: oh iye ke...amacam ok tak?

khas,
: boleh sesgt...if only ada org kat opis nie pun beli, mau i pinjam muahahaha

a-as said...

best rapi ni sebab byk tips..I pernah baca a few times. Me, bila baca tips berkobar2 sekejap nak ikut pastu lupa haha..

PerantauSepi1306 said...

sharelah sket sis tips2 penurunan tu mana tau kot2 ada y leh tersangkut ;D

Mama Azlina said...

nampaknya kena beli nie...tak tahu bila nak kurus nie...mmmmm:(

Dee said...

dee dpt beli murah pun xpenah lg beli..hehehe..