Wednesday, June 3, 2009

... Q-Thai ...

Lunch semalam kuar gi makan2 sambil dating2 di Q-Thai.

Food kat sini not bad aaa. Sedap gak la tapi sayangnya bila peak hours agak slow skit nak tunggu waiter tu datang amik order. Besides tat everthing else is goooodd.

I ke sana pun atas jemputan Dee. Thx Dee, roger2. Gud luck dgn operation gigimu nanti. Tak rasa apa2, cam semut gigit je ;)

Plus dapat i berjumpa2an dengan Lina, sifu nie, dah lama berkecimpungan dalam dunia ciber! Lembut je orangnya. Sori lah semalam i cam tergesa2 gitu...ehem ehem..blog dah update ke *ihiks*
and oso i dapat kawan baru, Ayu namanya. Dia nie kawan Lina tapi Ayu kata dia takde blog. Aaaaa, tak nak berblog ke ayu *ihiks*
I gi situ dgn ima. Tapi ima cakap tak yah le put her pics...okey la sis, i tak put ur pics :) Masa i sampai they all dah almost settle makan..
I dgn Ima ada order makanan tapi no pics lah coz time tu dah kelaparan bebenor, so bila food sampai zaaass ngap :D
Neway, Lina and Ayu, it was nice meeting you. Next time, leh jumpa lagik ya...and of coz, madam Dee pun haruslah togeder geder *ihiks*

14 comments:

neezareef said...

wah korang suke dating2 tau
jeles la pd org yg jauh di sini

mkn sedap2 lak tuh

~ Lady ell ~ said...

kak Dee kita nak operate gigi pun leh mkn2 lagi ekk.alah ,sket je tu sakitnyer... :)

PerantauSepi1306 said...

hmmm lately sis ni suka benor berdating... next week dating ngan i nak ;D

rasp said...

neeza,
: i skali skala je dpt jumpa2an tau...tapi kalo dpt jumpa u kan best!

ell,
: dia makan ponstan tu yg dia tahan skit tu...cian dia..

perantau,
: kecil tapak tangan, padang stadium sukma yg roboh tu i tadahkan muahahaha...name the time and place i akan terjah jumpa u :)

atty's said...

sis bila lak nak jumpa atty nie..

lily lotus said...

best tau u all...asal jumpa jer makan2...hik hik

Dee said...

hahaha..kalo x mkn ell..sakit perut lak..cukup2lah ngan sakit gigi..skrg tgh bertahan dgn ponstan beb..betul x rasp..

sWeEtdARLinG said...

sis... i baca entry you pasal dating2 ni kan, most of the time, u asyik lambat kaan...

but kenapa dengan i, u yang sampai dulu...??? hahahahaha...!! lap u!!

ErNa said...

makan lg sis..restoran tu kt mana..

miEz haNeM said...

best gile makan2 besar:)
alhamdulillah rezeki:)
mesti best masakan di q-thai tue kan?

*ayu* said...

nak ikut~!!!!! nak ikut~!!!!

psstt ossstt... sis, ade keje kosong tak? nak apply buleh?

mummYaeesh said...

rajin tul akak dating dgn bloggers kan..yelah keje area kl..ramai jerk blogger kat sana kan..hiks!

eLLy said...

Wah beramai ramai gi lunch best nyee.. jeles ai...

Lina said...

alamak lina cam ber'iya2' senyum...hahah