Thursday, June 11, 2009

... layannnn ...

Meh kita layan award & tag k.

Dah berkurun terimanya tapi sbb gi tempah frame tu yang lambat nak gantung tu *ihiks* ya ampooonnnn
Thanks kepada pemberi2nya. I loike. If ada yg dah beri and i tak amiks sbb byk bebenor i makan semut ~ lupa la tu ~ silalah remind i iye. I really appreciate it dar-links :D macih!

********************************************
********************************************

Ni plaks nak settlekan tag pasal salah satu benda yg agak penting dalam hidup kita semua...

1. Ape jenama tepon bimbit ?

~ Nokias

2. bila beli?
~ ya ampun, : 1st one dalam 2005/6 kot 2nd probly 2007/8, tak sure aaa

3. kaler ape?
~ both warnanya gabungan hitam & kelabu :)

4. brape bnyk msg ade dlm inbox?
~ 1st ada 7, 2nd ada 10

5. siapa yg bg msg kat u yg terbaru?
~ 1st - doter
"morning ibu, love u" gara2 next sms nie mesti nak minta topup :D
~ 2nd - my laling aunty

6. gambar yg jadi wallpaper?

7. knapa sayang tepon bimbit tu?
~ keeps me connected to my family & fwenz

8. brape lme dh gune phone tue?
~ sila lah kira sendiri ek ikut tahun kat atas tu :)

9. siapa insan yg akan ditagged sterusnye?
~ anda, anda dan anda tak perlu buat hehehehe

Sis Ikiqzana , kira settle ek hutang i nie, zaaasssss :D

11 comments:

atty's said...

salam sis...byk nya sis dpt award..

Dee said...

nk hp 1 leh? hahaha..eh2..tlg topup leh..hahaha..

PerantauSepi1306 said...

tu dia.. byknye award dan tagged.. hikss ganass tu sis sampei 2 hp.. kalah bisneswoman nie ;D sukelah nengok gambo w/p h/p sis tu.. so meriah...

lily lotus said...

hahahah...gi tempah frame lama yg tak tahan tu...u tempah gold plated kot

mamaadam said...

huhu siap tempah frame

rasp said...

atty's,
: salam dearie..rezki lah katakan..

dee,
: boleh ... boleh blah ...oopsss lawak je ek...

perantau,
: sis, tu satu utk official, satu utk family & fwenzzz.. :D

lily,
: gold plated out of stock laa hahahahaha

finee,
: haruuussss ngehehehehe

~~ciklinn~~ said...

sis byk tu award... mintak seketui..

hihihihih sgt cute "morning ibu..love u" ada muslihat disebaliknyer..hehehe

mummYaeesh said...

mesti beli frame kat oversea sbb tu lambat sampai..ahaks!
ala comeynye wallpaper tu!

rasp said...

ciklinn,
: a'ah sis...mmg lepas permintaan mendatang hahahahaha

mummyaeesh,
: online gitu muahahahaha..

neezareef said...

baik u sis x tag other blogger...

ikiqzana said...

sori le sis.. x perasan tag ni dh kuar.. mekasih sudi wat tag ni..

rasanyer sis lom pernah jadi followers zana lg.. tu yg x leh follow sis tu, x tahu ada cite trbaru dr sis...