Wednesday, June 10, 2009

... ditindas...

Gara-gara ditindas, sampai terwee-wee gitu...tengok lah dah basah sudaa...

Alahai cian LEBAM ~ sblah matanya yg pepel kaler tu cam lebam *ihiks* ~
Tangan gebus yg menindas, i lah tu *uhuks*
oooooo ghupanya dah ada kebocoran, uiks period ke hehehehehehe...

Nampak gayanya i harus cari penggantinya laaa. Alahai sayang tul i kat si Lebam. Dapat nie a few years back as a gift from cik puan comel lote reena. Masa tu i lum kenal dunia blog, i cuma kenal dia as my fwen. Uwaaaaa, sedey sedey,

"di mana kan ku cari ganti, seropa dengan mu..."

hehehehehe terover la plaks...

10 comments:

Dee said...

cutenyer..hahaha..

neezareef said...

sis..menda tu eckeli dr mane ek
opismate pn ade lembu tuh
sooo cute la..nk jugak

sonsy lass..bibi said...

hikhikhik...lawak la akak ni! ;)

Khas Lysha said...

la.. isi perot dia kuar ke sis?? mana nak rembat ek? sy pon x penah tgk lagi benda ni..

*ayu* said...

alahai..siannya..
dalam tu air ke sis? nape leh jadi camtu ek?

rasp said...

dee,
: tangan i ke yg cute hahahaha

neeza,
: lembu tomei...nak kena cari aaa sis..tapi i hv a feeling i know where to find it..

bibi,
: *ihiks* suka suki je

khas,
: nanti i check it out 1st k..

ayu,
: a'ah...air sis, ada kebocoran kat bawah dia tu..

PerantauSepi1306 said...

aiyohhhh sudah mau hangket coti ini moooo.. hehe, sis ghajin sgt wat kirja tu yg dia mintak coti tu ;D

mummYaeesh said...

weols pun kena carik gak la mende ni satu!semenjak bergelar blogger ni abis pergelangan tangan sblh bwh yg sandar kat meja komputer ni kematu!(faham ke ni?)ahaks

ratna said...

hik hik.. ingatkan apa tadi.. rupanya si lebam dah tenat yer..

rasp said...

perantau,
: bukannya minta coti...minta retire terus ngehehehe

mummyaeesh,
: faham faham...benda mmg helpful tau sis...i pun nak kena gi cari lain...

ratna,
: buat suspen je ek :D