Monday, June 22, 2009

... dating mating ...

Saturday + Restaurant NZ + bekfast = dating mating :D

Ni second time jumpa this sweet lady. Niat nak jumpa sbb ada something for her, tapi i plaks yg dapat goody bag....wuhuuuu! *blush* Memang tak expect pun hadiah for being her 'May Top Commentor' gitu :)


This time, zikri ada. Dulu tak dpt jumpa coz dia ada kelas tambahan. Zulfan plaks haritu peramah tul...ntah apa yg disembangkan, i tak brapa paham, coz sora dia pelan plus bahsa german pun ada lagik skit2. So i ikut nasihat mamanya "iye kan aje" hehehehe cian dia..sowi zulfan, aunty dah bertahun2 tinggalkan kelas bahsa 'german' tu aaaa, tak ingat dah. Ika dah leh jalan, so suka dia jenjalan melawat kawasan :D Phewittt rambut dah makin lebat aaaa...

Ni goody bag yang i dapat. Syiokness oooo. Banyak tul dihadiahkannya. Malu i tau. Dalam malu-malu tu leh kecek2 kids lagik tu hehehehe Shirt Sapphire tu haruslah sapphire nye kan...Yang sticker tu sis, yg rama2 tu jadik milik i coz i loike...hehehehehe Lagi satu sticker, Emerald nye. The pens both girls dapat ~ nie yg i kecek, but had to choose, sticker or pen, so of coz i amik sticker butterfly tu :) ~ suka dorang tau... and i totally loooove the key chain... sepasang gitu! Micro tshirt tu i nak bagi kat aqua. Deco dalam bilik dia :) Thx soooooo much sis, from all of us. We totally love ur presents :)

Lepas sembang2 dengan sis Afkar'z, settle sesi gambar2 and tukar2 goody bagi, i terpaksa minta diri dulu. Sapphire dah start nak keluar tanduk :) Dia nak gi 'co' - jusco... so after salam hug hug smooch smooch off w'ouls ke jusco...

Thx iye sis sebab sudi jumpa-jumpaan...hepi banget i :)

p/s : nak promote skit nie.... t-shirt sapphire tu hasil kerja tangan Cik Puan Afkar'z sendiri. Kalo uols nak order leh tau...click sini je

15 comments:

AQisH said...

wahhh bestnyer sis dpt mcm² ;-)

~ Lady ell ~ said...

sis,u ni mmg selalu murah rezeki la.bertuah sis kan..bleh tk nk tumpang tuah sket.. :P

imz said...

wah..kiut2 nyer hadiah tu...siap ada nama lagi tu..!!

PerantauSepi1306 said...

so kiut the goodies bag thingys.. hmmmm agak2 kat mana lah nak lekat sticker reama tu yek ;D

mamaadam said...

wah lawa la tshirt sapphire tuhhh

rasp said...

aqish,
: rezki i la tu ....

ell,
: kecil tapak tangan, stadium Shah Alam i tadahkan *ihiks*

imz,
: tu la kan sis..kelaz gitu :)

perantau,
: i pun tak tau kat mana...cute je kan rerama tu :)

finee,
: tu laa mmg lawa laaaa sis :)

neezareef said...

ala cute nye baju tuuuu

~~ciklinn~~ said...

sis dah jumpa afkars yer.. mmg kiut2 kan hasil keje tgn dier...

sis sihat ker?

Dee said...

wui..cantik2nyer stiker, key chain n baju sapphire tu..

Izan said...

wah jumpa lagi... dpt adiah lagi. heheheheh

*ayu* said...

evrything was so sweet..as sweet as u are.. sekali part sapphire keluar tanduk tu yang tak tahan kelakar tu.. hiks..

rasp said...

neeza,
: mmg cantik hasil tangan afkar'z..

ciklinn,
: a'ah..mmg cute sis...
syukur alhamdullilah, i sihat je..

dee,
: a'ah nice...

izan,
: hehehehehe..cam upacara bagi hadiah lah plaks ek...

ayu,
: hehehehe...an active gegirl yg tak leh dok diam setempat...tat's sapphire..

nasazfrog... said...

wah syok kan jumpa blogger.. dapat hadiah lagi tuh.. :)

IdaShah said...

mmg kretip cik puan afkar'z
key chain pun cantik

IdaShah said...

mmg kretip cik puan afkar'z
key chain pun cantik