Thursday, June 4, 2009

... cozy house ...

Jom lihat acara makan2 i lagik *ihiks* Kali ni with my family. All of my family members ada. Termasuk my sis and bonda yg baru je sampai ke kl petang tu. W'ouls gi makan2 kat Cozy House, GE Mall.

my food for tat nite..


before and after sapedek heheehehehe, panjang table kan :) Abg, tenkiu blanja w'ouls! Next time bila pulak .... muahahahahaha




ni pics my nephew and nieces yg ala-ala geng dgn sapphire...
arif - anak my 1st bro


kyra - anak my 2nd bro


ulfah - anak my sis

ni acara kononnya, nak amik pics the girls together.... hahahaha memang tak leh..memasing dah leh jalan so memasing nak buat hal sendiri...


last2 i paksa yg besar yg dah settle makan2 tu pegang yg kecik2 and yet tengoklah si sapphire tu, still cuba nak lepaskan diri dia :D

I love family moments.... don't you!

12 comments:

PerantauSepi1306 said...

yeah sis, family moments are the best treasure in this world kan ;D comel je nengok sapphire nak larikan diri and ur cili api besaqnya dlam ladna tu.. ehehehehe

neezareef said...

rasa mcm nk melepek je kt pinggan kantonis kuey tiow tu

atty's said...

sonok makan reramai..kan sis..happening gtu.

rasp said...

perantau,
: si kecik tu yg paling aktif adusss.. tak cukup lagi itu cili api, i tambah dgn cili + kicap..perghhh sodap!

neeza,
: meh meh kita lepak bersama *ahaks*

atty's,
: a'ah sis, mmg happening and pening2 aaa hehehehehe

arianna adrizal said...

ulfah? sama la nama kita. huhu.
lapau pulak tgk food bagai.. aiseh.. hu

mummYaeesh said...

bestnye dpt kumpul ramai2 pastu g makan besar..mcm weols tak sume kat kl so klu ada kenduri kendara baru dpt kumpul!time raya pun kekadang tk jumpe sbb ikut turn kan..masing2 kawin dgn org luar!tak satu negeri..woohoo

Shopaholic Mama said...

ramainya yr family members sebaya dgn Sapphire!

Me too luv family gatherings, kalau boleh weekly nak jumpa!

Also, I tink we both suka makan Horfun kan?

rasp said...

arianna,
: sama tapi tak serupa ek..hehehehe..jom makan :)

mummyaeesh,
: tul tu sis, kkdg susah bebenor nak kumpulkan..tu yg sronots bila berkumpul kan kan kan...

SHM,
: tu le sis, my mom sronots tul year yg dpt all 4 cucus tu..

hor fun...mmg paberet :D

sWeEtdARLinG said...

so sweet 4 sepupu semua dara yaa... ika ada 3 dara pingitan jer

nani dakgilachoc said...

alahai tomeyner si kecik tu semua....rasa nak cubit pp sorang2..hekhek..

beshkan dpt mkn 1 familt together2....:) meriah gitu...

Khas Lysha said...

sapphire jumpa geng yer..
syoknyer kumpul gini..

Dee said...

wui sonoknyer..makan2..jumpa geng..