Monday, June 15, 2009

... aloha ...

Aloha uols...

I had a hectic but delightful saturday! Pagi, kena settlekan hal ehwal rumah and personal bagai. Then kul 3 lebih camtu off we went to umah my aunt. Ada parti buih ngehehehehe buih lah sangat kan. Birthday kezen2 i. Tarikh lain-lain tapi sesaja celebrate togeder geder *ihiks*

Tema 'Aloha - Let's Hula-hula'

Biasalahkan parti, harus ada goody bag, games bagai :D Cupcakes tu my kezen yg buat, cantik sayang nak makan *ihiks* Syiokness dpt spend time with my family. Family i nie, very close knit. My aunts, uncles, kezen, nieces & nephews, memang rapat sesangat. Neway, to the 'hula girls' hepi birthday!!



Dalam kul 6.30 we had to make a move back home coz ada wedding plaks. So balik rumah, siap2 bagai, kul 8 lebih singgah my bros' house coz they nak babysitter my precious...so both of us, dating togeder2 ke function tu plaks.


I slalu gak gi wedding tapi don't know why i terpaut tul dengan this function. Everything was sooo sweet dgn bertemakan pink, lavender and white kot. Memang berkenan lak i tengok. And the pengantins pun gorjes...food was delicious.... all in all mmg marvelous! To the newlyweds ~ cam la they baca my blog kan ~ smoga berbahgia hingga ke akhir hayat....

Sunday was declared a resting and kemas-ing day *ihiks*....

Best kan wiken, tak sabar for the wiken muahahahaha ~ baru je nak start keje today dah pikir ke wiken ~

9 comments:

PerantauSepi1306 said...

besh kan attend weddings function in sis... hehehe takpe sapphire dah kenyang hila2 in the day kasik can mama ngan papa dia dating lak mlm hari ;D

eLLy said...

weekend memang hari yg di tunggu tunggu ... bila tiba aje harinye cepat sungguh masa berlalu

Dee said...

a'ahlah sweet je pengantin tu..

nasazfrog... said...

wah dalam majlis perkahwinan tu ker ada aloha party???

atty's said...

cantek and sweet wedding tu ..penuh color pink..kira sporting perantin laki ..

rasp said...

perantau,
: mau tak best sis, food sedap muahahahaha...

elly,
: 200% true...

dee,
: segalanya sweet la for tat wedding :)

nasaz,
: sis, nie 2 event yg berbeza *ihiks*

atty's,
: pengantins pakai lavender sis..so ok lah pengantin lelaki tu :D

ajee @ ngongoi @ kak poyo said...

comelnyer cupcake tu sis....yg cutie tu pun comel with her dress!

lily lotus said...

how i wish weekend cud be 5 days...huahuahua

rasp said...

ajee,
: comel sampai syg w'ouls nak mamam :D

lily,
: how i wish tat ur wish comes true :D